BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMurat Sarı’ya ING’de önemli görev----

Murat Sarı’ya ING’de önemli görev

Murat Sarı’ya ING’de önemli görev
22 Mayıs 2017 - 11:50 www.finansgundem.com

Küresel banka devi ING’de, tüm bireysel kredilerden sorumlu mevkiye bir Türk getirildi. ING Bank GMY Murat Sarı terfi ederek Amsterdam’da görevlendirildi.

FINANSGUNDEM.COM

Türk bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden ING KOBİ ve Bireysel Kredi Tahsis Genel Müdür Yardımcısı Murat Sarı, bundan böyle ustalığını ve tecrübesini uluslararası alanda konuşturacak.

İktisat diplomalı, Muhasebe ve Finans üzerine yüksek lisans sahibi Murat Sarı, özel bankalardaki yükselişini, 2011 yılında katıldığı ING Bank’ta da sürdürdü.  

Ekip ruhuna katkıları ve üstün vazife anlayışıyla ING Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atan Murat Sarı terfi ederek, ING Merkez’de görevlendirildi. Küresel banka devinde global anlamda tüm bireysel kredilerin sorumluluğu Sarı’ya verildi. Sarı, Amsterdam’da  Global Head of Consumer Credits olarak işbaşı yapacak.

MURAT SARI KİMDİR?

1972 doğumlu olan Murat Sarı, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde lisans; Marmara Üniversitesi İngilizce Muhasebe ve Finans Bilim Dalında yüksek lisans eğitimi almıştır. İş hayatına Pamukbank’ta Kurumsal Krediler bölümünde başlayan ve Girişimci Krediler organizasyonuna liderlik eden Murat Sarı, kariyerine Akbank’ta Şirket Kredileri, Bireysel Krediler ve Kredi Kartları alanlarında üst düzey sorumluluklar alarak devam etmiştir. Aynı zamanda, Kredi Kayıt Bürosu Yönetim Kurulu, ING Menkul Kıymetler A.Ş. Yönetim Kurulu ve Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi Yönetimi üyeliği görevlerini de yürütmüştür. 2011 yılından bu yana “Kobi ve Bireysel Kredi Tahsisten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” unvanıyla ING Bank Türkiye’de görev yapmış olan Murat Sarı evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adem Dikduran03 Ekim 2017 19:48

    Böyle bir sektör de ,bu kadar sevilmek , böyle gerçek bir karakter ortaya koymak , bu kadar büyük başarıların önünde daha önemli olan adamlığınla anılmak , sektördeki incitanesisin Murat Sarı..Yüreğine adamlığına sağlık, Yürekten tebrikler .insanlığa gerek olan senin gibi adamlar

  • müjdat ozan25 Mayıs 2017 10:40

    adam gibi adam sözüne örnek verilecek bir kişidir.Kendisine başarılar diliyorum.

  • Ahmet Çapançatal22 Mayıs 2017 12:22

    Çalışmasının, emeğinin, iş ahlakının,işe adanmışlığının, müthiş özverisinin ve kendisini tanıdığım süre boyunca hep tanık olduğum sağlam karakterinin karşılığını almış değerli büyüğüm ve yöneticim Sn. Murat Sarı'ya yeni görevinde de şanş, güç ve başarı diliyorum.

  • Neslihan kul22 Mayıs 2017 12:16

    Başarılarının devamını dilerim.

  • Galip Can22 Mayıs 2017 12:15

    Bu tür terfiler sektör çalışanlarımızı gururlandırıyor.

  • ahmet ak22 Mayıs 2017 12:08

    çok başarılı bir bankacıdır.Başarılarının giderek artacağına olan inancım tamdır.