BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMurat Dedeman ile Sevda Zengin 3 şubatta evleniyorlar----

Murat Dedeman ile Sevda Zengin 3 şubatta evleniyorlar

Murat Dedeman ile Sevda Zengin 3 şubatta evleniyorlar
15 Aralık 2017 - 09:55 www.finansgundem.com

Bülent Cankurt, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ile Sevda Zengin'in yeniden küllenen aşkını bugünkü köşesinde yazdı. İşte Cankurt'un yazısı...

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ile Sevda Zengin'in yaklaşık 20 yıl önce küllenen aşklarının yeniden alevlendiğini ilk bu köşede okumuştunuz.
Çiftle ilgili, bomba bir haberim daha var... Yıllarca birbirlerini görmeyip yaz başında tekrar flört etmeye başlayan aşıklar, 20 yıl sonra da olsa vuslata ermeyi başaracak.

GELİNLİĞİNİ SARAÇOĞLU DİKİYOR

Evet, yanlış okumadınız.
Murat Dedeman, uğruna 2004'te 30 yıllık eşi Şanver Hanım'dan boşanmış, kızı Satin'in annesi Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova'dan da, Sevda Zengin için ayrılmıştı.
Murat Bey, Şanver Hanım ile evli olduğu yıllarda yasak aşk yaşadığı ancak kalbine gömdüğü Sevda Zengin ile nikah masasına oturuyor.
Aradan yıllar geçmesine rağmen Murat Dedeman'ı hiç unutmadığını söyleyen Sevda Zengin, 20 yıl bekledikten sonra 3 Şubat'ta muradına erecek. Gelinliğini Gülşah Saraçoğlu'na diktiren Sevda Hanım ile Murat Bey, Gayrettepe'deki Dedeman Oteli'nin roof'unda, yakın dost ve akrabalarının şahitliğinde 'Evet' diyecek. 20 yıl sonra birbirlerine kavuşan aşıklar, umarım bir daha hiç ayrılmaz. (Bülent Cankurt/Günaydın)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)