BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMünir Özkul'un apartmanında yangın çıktı----

Münir Özkul'un apartmanında yangın çıktı

Münir Özkul'un apartmanında yangın çıktı
26 Ekim 2016 - 11:21 www.finansgundem.com

Usta sanatçısı Münir Özkul’un oturduğu binada yangın çıktı. Aynı apartmanda oturan sanatçı Asime Atuner’in elleri ve saçları yandı. Yangın, Münir Özkul'un bulunduğu kata ulaşamadan söndürüldü

Yangın, saat 09.00 sıralarında Sıraselviler Caddesi’nde bulunan binada  tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in dairesinde çıktı. İlk belirlemelere göre tüpgaz borusunun sızıntı yapması nedeniyle parlama oldu. Tüpgazı yakmak isteyen Ferdi Atuner’in tiyatro sanatçısı eşi Asime Atuner’in çıkan yangında saçları ve eli yandı.

Kadının feryatlarına bina görevlisi Mehmet Kaya koştu. Yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

İtfaiye ekipleri binaya gelerek inceleme yaptı. Saçları tutuşan ve eli yanan Asime Atuner ile eşi Ferdi Atuner, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bina görevlisi Mehmet Kaya, "Tüpün başı kelepçeden kurtulmuş. Büyük ihtimalle çakmağı çaktığında eli ve saçları alev alıyor. Ben gelince, yangın tüpü ile müdahale ettim. Söndürdüm Daha sonra tüpü aşağıya indirdim. Çevredeki arkadaşlar da yardıma geldi" dedi.

Öte yandan aynı binada yaşayan Türk sinemasının usta sanatçısı Münir Özkul’un dumandan etkilenmediği öğrenildi.

Münir Özkulun oturduğu binada yangın

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)