BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMüjdeyi Erdoğan verdi! Süre uzatıldı----

Müjdeyi Erdoğan verdi! Süre uzatıldı

Müjdeyi Erdoğan verdi! Süre uzatıldı
17 Şubat 2021 - 21:39 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 saat süren Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, kısa çalışma ödeneğinin son kez olarak mart ayının sonuna kadar uzatıldığını söyledi.

Kabine Toplantısı sonrası millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısa çalışma ödeneği ile ilgili beklenen müjdeyi verdi. Erdoğan, "Kısa çalışma ödeneğinin süresini son kez olarak mart ayının sonuna uzattık" dedi.

ALINAN YENİ KARARLARI AÇIKLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, 3 saatin ardından sona erdi. Gündeme yönelik önemli konu başlıklarının ele alındığı toplantı sonrası millete seslenen Erdoğan, alınan yeni kararları açıkladı.
"SON KEZ MART AYININ SONUNA KADAR UZATTIK"
Kısa çalışma ödeneği hakkında beklenen müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Salgın tedbirlerinden etkilenen hizmet sektörleri başta olmak üzere esnaflarımızın ve şirketlerimizi bulunduğunu da biliyoruz. 311 milyar lirayı bulan destek ve teşviklerle bu sıkıntıları bir nebze hafifletmenin gayreti içerisindeyiz. Sosyal destek kısa çalışma ödeneği, normalleşme desteği başlıkları altında milletimize aktardığımız kaynak 53 milyar lirayı buldu. Kısa çalışma ödeneğinin süresini son kez olarak mart ayının sonuna uzattık." ifadelerinde bulundu.

Erdoğan Kabine Topantısı sonrası yeni kararları açıkladı