BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMuhtarlar Korosu'ndan Mühürden Notaya konseri----

Muhtarlar Korosu'ndan Mühürden Notaya konseri

Muhtarlar Korosu'ndan Mühürden Notaya konseri
23 Ocak 2019 - 06:31 www.finansgundem.com

Bursa'da Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan muhtarlar korosu büyük alkış aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan "Muhtarlar Korosu", "Mühürden Notaya" adlı konser verdi. Konser sonunda sanatseverleri selamlayan solistler ve orkestra uzun süre ayakta alkışlandı. 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Serkan Kiviz'in yönettiği "Mühürden Notaya" konserine Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan "Muhtarlar Korosu" sanatseverlere özel bir gece yaşattı.

AA'nın haberine göre; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Gemlik ilçelerinden muhtarlar, "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi", "Çökertme", "Nasıl Geçti Habersiz " ve "Gölgesinde Mevsimler" gibi unutulmayan eserleri seslendirdi.

Konserde, Karagöz Halk Oyunları ekibi ve Roman Dans Grubu da dans performansı sergiledi. Konser sonunda sanatseverleri selamlayan solistler ve orkestra uzun süre ayakta alkışlandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)