BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhtar maaşlarına ilişkin teklif Meclis'te!----

Muhtar maaşlarına ilişkin teklif Meclis'te!

Muhtar maaşlarına ilişkin teklif Meclis'te!
25 Mart 2022 - 17:13 www.finansgundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ‘Muhtar maaşının asgari ücret düzeyine çekilmesini de içeren torba yasa teklifi TBMM’ye sunuldu’ dedi.


AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Muhtar maaşlarını Asgari Ücret seviyesine Çeken, Vergi Usul Kanunuyla kaçakçılık suçunun zincirleme suç kapsamına alınmasını da içeren Eminevim şirketleri mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren torba Yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda düzenlenen 51'inci Muhtarlar Toplantında muhtarlarla bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtar maaşlarını yılbaşı itibariyle 3 bin 392 lira seviyesine kadar çıkardıklarını hatırlatarak, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda, muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 lira yükseltme kararı aldık. Birileri atar tutar, biz yaparız. İşte şimdi yine aynı şekilde hayata geçmesi için gereken kanuni değişikliği en kısa sürede yapacağımız yeni maaşların muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar her sözün arkasında durduysak bundan sonra da yine aynı şekilde sözlerimizin arkasında duracağımızı inşallah bu kanun değişikliği ile Cumhur İttifakı'nın bir icraatı olarak göreceksiniz" demişti.

Cumhurbaşkanı'ndan muhtarlara müjde

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa25 Mart 2022 21:05

    AKP OY İÇİN MUHTARLARA ÜNİVERSİTE MEZUNU MAAŞI VERECEK.

  • cgucluturk25 Mart 2022 19:55

    Muhtarların yapacağı işi seçimle gelen belediye encümenleri yapsın. Bu kadar basit. Hem ekonomiye de katkı sağlanır.

  • CAN25 Mart 2022 18:29

    ben bu ülkeye otuz yıl hizmet ettim en yüksek derceden emekli oldum aldıgım maaş 4.100 tl egerki sen o muhtar maaşını askeri ücrete getirir sen lacagın oyun bin katını kaybedersin muhtar ne iş yapıyor senede 1 gün ay pusulası dagıtıyor ayrıca tüm hizmetleri zaten internette beldiye veriyor k muhtar maaşına bu ülkede sadece siyasi oynadıgın oyunun bu halk farkında. 

  • YILMAZ25 Mart 2022 17:37

    BU MUHTARLARA VERİLEN MAAŞ HAKSIZ KAZANCTIR  NE İŞ YAPARLAR DACEDE  O BELEDİYENİN YALAKASIDIR YAZIK  ARTIK HERSEYİ E DEVLET VE NÜFU DAİRESİNDEN YAPILABİLMEKTE  BUNLARA BOŞUNA MAAŞ VERMEYİN..AYNI  YANINIZDA CALISAN ASALAK DANISMANLLARINIZA VERDİĞİNİZ GİBİ