BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhtar Kent, Gül’ü kimlerle buluşturacak----

Muhtar Kent, Gül’ü kimlerle buluşturacak

Muhtar Kent, Gül’ü kimlerle buluşturacak
22 Eylül 2013 - 12:36 www.finansgundem.com

BM zirvesi için New York’a giden Cumhurbaşkanı Gül’ün görüşme trafiğinde önemli bir davet var

Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantısına katılmak ve bir dizi görüşme yapmak üzere New York’a giden Cumhurbaşkanı Gül, Merrill Lynch toplantısına katılacak. Suriye krizine işaret eden, yaşananların Türkiye’yi çok yaraladığını söyleyen Gül, “Gerekli açıklamaları yapmak ve yatırımcıların ilgisinin devamını sağlamak lazım” dedi. Ekonomide uzun vadede istikrar ve yabancı yatırımın sürmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Muhtar Kent bir davet verecek. Eskiden rahmetli Ahmet Ertegün yapardı. Şimdi o misyonu Muhtar Kent devraldı. Yatırımcılarla yemek yiyeceğiz” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı22 Eylül 2013 13:22

    Abdullah Gül ortaya karışı konuşan birisi. Genelde ben net bir mesaj verdiğini duymadım. Mesel Erdem Başçı doların belini kıracağız dedi, her kes kendi işine gelen mesajı aldı. Ben o toplantıda konuşsam bir hafta borsa tavan olur. Ama önce küçük yatırımcıya uygun zamanda yeterince hisse aldırmadan borsayı destekleyici konuşma yapmam. En güzeli "Türkiye fırsatlar ülkesi, burayı bilip de şimdi terk eden ileride çok pişman olur, zamanında Apple hissesi almayan adam durumuna düşer" demek yeterli.