BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce mal varlığını açıkladı----

Muharrem İnce mal varlığını açıkladı

Muharrem İnce mal varlığını açıkladı
10 Mayıs 2018 - 19:13 www.finansgundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Hakkari'de düzenlediği mitingde mal varlığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim kampanyasına Hakkari mitingi ile devam etti. Dün Edirne’de miting düzenleyen İnce, bugün de Hakkari’de coşkulu bir kalabalığa hitap etti. İzmir marşı ile sahneye çıkan İnce, “Bizde ayrı gayrı yok sağa bir şapka verirsek sola da bir şapka” diyerek sekiz köşeli kasketlerini dağıtarak konuşmasına başladı.

İnce, düzenlediği mitingde mal varlığını da açıkladı. İnce'nin yayınladığı beyana göre çiftin 4 ayrı banka hesabında toplam 100 bin Türk lirası, 20 bin ABD Doları ve 30 bin Euro bulunuyor. İnce çifti aynı zamanda 40 bin lira değerinde 225 gram altına sahip. Muharrem İnce’nin iki ayrı bankaya da 31 bin 200 lira kredi borcu bulunuyor.

İnce’nin konuşmasından satır başları:

Benim projem köprü yol, bunlar değil. Bunlar kolay iş..  1. Köprüyü Özal 2. Köprüyü Demirel yaptı. 3. Köprüyü Erdoğan yaptı. 4. Köprüyü de ben yaparım. Türkiye’nin demokrasiye özgünlüğe ihtiyacı var. Sayın Karamollaoğlu’na gittim dedim ki, “Başarılar diliyorum”. Oradan Akener’e gittim. Oradan dün cezaevinde sayın Demirtaş’a gittim (Büyük bir alkış koptu). Dedim ki “Selahattin Demirtaş sana da başarılar diliyorum”. Oradan Sayın Erdoğan’a gittim. (Yuh sesleri üzerine) Yok yuh yok, yapmayın, emeklilik yaşı gelmiş birini yuhalamayın. Bunu istirham ediyorum, memleketin sorunlarını konuştuk ama bana sorduğu bir soruyu buradan açıklamam lazım. Bana dedi ki kinayeli bir şekilde “Yarın Hakkari’ye gittiğinde orada Türk bayrağı olacak mı” dedi. Ben de dedim ki tabii ki olacak. (Coşkulu kalabalığı ve Türk bayraklarını işaret ederek) Kameralar göstersin biraz…

KÜRT SORUNU 3B İLE ÇÖZECEĞİZ

Kürt sorunu bir siyasal, bir ekonomik, bir kültürel bir sorundur… Say da say. Ama asıl Kürt sorunu bir ahlak sorunudur. 81 milyon kendine şu soruyu soracak, “Kardeşim biz beraber mi yaşayacağız ayrı ayrı mı yaşayacağız”. Bu soruyu sorduktan sonra gerisi gelecek. (Ezanın başlaması üzerine İnce konuşmasına ara verdi.)

Bu sorunu 3B ile çözeceğız: Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Türkiye demokratik, uygar bir ülke. Ekonomimiz büyüyünce gelirimiz artacak. Geliri adil eşit biçimde dağıtacağız. Hakkari de bundan payını alacak. ‘Hakkarili Berfin kızımız Yalova’ya vali olacak’ bunu yapabiliriz.

DÜRÜSTLÜK ÖRNEĞİ

Padişahın bir kızı varmış demiş ki ‘kızımlı namuslu biriyle evlendireceğim’ 10 damat adayının hepsine birer tohum vermiş baharda bana gelin en güzel saksı kimdeyse kızımı ona vereceğim. Damat adaylarından 9’u yemyeşil 1’i kupkuru bir saksı ile padişahın huzuruna gelmiş. Padişah bakmış 9’unun saksısı yemyeşil, birinin kuru. Bir tek kuru olana sormuş “sen neden böyle geldin” diye.  Padişaha o adam yanıt vermiş “Elimden gelen her şeyi yaptım ama olmuyor” diye. Padişah o adama ‘kızımı sana vereceğim’ demiş, çünkü bu tohumların onu da kavrulmuştu diye eklemiş. Diğerleri tohumları değiştirmiş sen dürüstsün. Biz böyle olacağız.

ERDOĞAN MANİFESTO YAYINLAYAMAZ BEN YAYINLARIM

Erdoğan geçenlerde manifesto açıkladı. Manifestoyu Erdoğan açıklayamaz ben açıklarım, ben. Manifesto gelecek belgesidir çünkü. Başörtüyü ister evinde ister sokakta tak. Bunları bir korku sardı. ‘İnce’ hastalık korkusu sardı. Buradan çıkış yok. İlk yıllarına Erdoğan çıraklık, sonra kalfalık şimdi hep birlikte onun emeklilik dönemini hazırlayacağız.

‘ZENGİNLEŞMEYECEĞİM’ DEDİ

(Eşine seslenerek) Ülkü Hanım mal beyanımı verir misin? Geçen gün bana Erdoğan bana ‘gariban’ dedi. Ben Sayın Erdoğan’dan 5 ay fazla milletvekilliği yaptım. Benim kıdemim 5 ay fazla. Başbakan’la milletvekilinin maaşı 3 aşağı 5 yukarı aynı. 16 yıldır milletvekiliyiz. Bir tane çocuğum var, eşim öğretmen, evim kira değil, babamızdan birkaç mülk kaldı. Ben şimdi Türkiye’nin en ucundan Muharrem İnce’nin mal beyanını paylaşıyorum. YSK’ya verdik ama gizli verdik. Hakim bilecek de Hakkari’deki esnaf kardeşim niye bilmesin. 5 yıl sonra bir daha dağıtacağım. Neyim artmış, neyim azalmış… Siz zenginleşmeden, ben zenginleşmeyeceğim. Önce siz zenginleşeceksiniz, sonra ben zenginleşeceğim.

EMEKLİ OLUP SÜMBÜL DAĞI’NA BAKARAK ÇAY İÇMEK İSTİYORUM

Sıradan bir kamyon şoförünün oğlunu bu aziz millet 16 yıldır milletvekili yaptı. Sekreter, danışman, koruma, diplomatik pasaport verdi. Verdi de verdi bu fakir millet. Ben de gönlümü vermek istiyorum. İstiyorum ki, 5 yıl cumhurbaşkanlığı yapıp, bu milleti barıştırıp, sorunlarını çözüp; 5 yıl sonra emekli olup torunlarıyla Sümbül Dağı’na bakarak emekli bir cumhurbaşkanı olup demli çay içmek istiyorum. Sizden bir avuç pirinç istiyorum, size bi kazan pilav yapacağım bununla.

‘OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ ERDOĞAN İSTEDİĞİ YOLA GİTMEK İSTİYOR

En genç nüfus bizde ama kötü yöneltildiği soyulduğu için ne yazık ki insanlar fakir. Türkiye’de şu anda hepimiz bir otobüsün içindeyiz bir de otobüs şoförü var Erdoğan ama o istediği yola gitmek istiyor. Şoförü değiştireceğiz. Bak unutmayın sakın. Birinin elini bağlayarak güreş olur mu elini serbest bırakacaksın. 1987’nin Türkiye’sinde Ahmet Türk tutukludur. Milletvekilliği adaylığını ilan ettiği an serbest kalır. Selahattin Demirtaş tutuklu, gelsin yarışsın. Erdoğan milletvekili olsun diye sekiz kez oy verdim. Yarın Erdoğan tutuklu olursa cumhurbaşkanı adayı olursa onun da yarışa adil eşit koşullarda girmesini isterim. Bu demokrasidir. Bu adalettir.

AHMET ARİF’İN ŞİİRİNİ OKUDU

Bunu gerçekleştirmeye hazır mısınız. Huzur istiyoruz huzur. Bizim Türkiye’de istediğimiz mutluluk, huzur istiyoruz normalleşme istiyoruz. Bu halklar yakılmasın istiyorum. 15 yaşında Yalovalı bir çocuk olarak beni Ahmet Arif’in dediği gibi haberin var mı?

Haberin var mı taş duvar?
Demir kapı, kör pencere,
Yastığım, ranzam, zincirim,
Uğruna ölümlere gidip geldiğim,
Zulamdaki mahzun resim,
Haberin var mi?
Görüşmecim, yeşil soğan göndermiş,
Karanfil kokuyor cıgaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin…

Son kez bir şey istiyorum. Bir çivi bir nalı kurtarır bir nal bir atı kurtarır bir at bir yiğidi kurtarır bir yiğit memleketi kurtarır. Helal olsun Hakkari sana. Elinize yüreğinize sağlık.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recai11 Mayıs 2018 17:44

    sen ancak CHP secmenini kandirirsin secimlerden sonra baskanin yaptigi gibi bir hafta ortalarda gözükmessin..

  • bu dünyadan biri11 Mayıs 2018 10:39

    Akp kafası bir başka kafa be. Muharrem İncenin 30 bin doları varmışte niye dolar almış efendim diyor. 30 bin dolardan söz ediyoruz aloooo 30 milyar dolar değil. Tayyip Beyin ve eşinin ve çocuklarının mal varlığını biliyor musunuz? Hadi bunları sorgulayın dürüstçe.

  • alpturk15 Mayıs 2018 14:40

    dolar serbest olsa ne olur olmasa ne olur asıl olan bildirimde bulunduğu mal varlığının ucundan bahsetmiş 4 silahı var mesela niye 4 tane 5 tane aracı var 1 328 bin lira değerinde bmw diğerleride 100 binden aşağı değil neci lise de fizik öğretmeni ne zaman öğretmenlerin limon sattığı dönemlerde soru işareti var mı var hepsinde olduğu gibi tayyip diye kıyaslayıp ak kaşıkmı olunur

  • MİLLET......10 Mayıs 2018 23:51

    sen cumhurbaşkanı adayı oluyorsun ve mal varlığı açıklıyorsun 20 bin ABD Doları ve 30 bin Euro senin ekonomiden çok iyi anlarım demek dolar ve euro yatırım yapmışsın senin dövizle ticaretin yoksa neden dolar euro aldın. Başörtüyü ister evinde ister sokakta tak nasıl yani dün başörtüsü takanlara insan yerine koymuyordunuz ve çalışma hakkı yokdu dahası kamusal alan sınırları içine girmek yasakdı insan yerine koymuyordunuz CHP zihniyeti bunlar gerçek siz velev ki başa geldiniz zihniyet fikir görüş asla değişmez siz terörist cenazesi taziyesi hangisini sayım faaliyetlerinizi gezi parkı destek hizmeti ama CHP kime hizmet ediyor kimin haklarına daha çok sahip çıkıyor ...

  • Secim 2.tura10 Mayıs 2018 22:09

    Bu gavur borsaya 15 bin puan niye gomdu?!?borsa sitesinde geziniyorsunuz dunyadan haberiniz yok...

  • Övünme 10 Mayıs 2018 22:04

    Köprü ne yahu parayı ver yabancıya yaptır. Bunla övünülmez. Bize nasa, silikon vadisi, her türlü motoru yapabilen tesisler lazım.

  • Selahattin abi11 Mayıs 2018 01:30

    Evet onuda yapacakmış Sarayı Türkiyenin en zeki 5000 Çocuğuna eğitim yuvası yapacakmış.Oradan ne slikon vadileri çıkar

  • ahmet ertürk10 Mayıs 2018 21:56

    3.köprüyü akp yapmadı ; özel sektör yaptı ...

  • ahmet11 Mayıs 2018 11:22

    ÖNemli olan o köprüyü yapabilecek mühendislik, Mühendis yetiştiremiyorsan ancak köprü inşaatında harz taşırsın, Almanların yaptığı kamyonlarla hava atarsın.

  • erkan10 Mayıs 2018 23:08

    guldurdun be gardas ozel sektorde yapmadi aslinda beton demir celik yanyana geldi ne var ki bunda

  • sinyorabi10 Mayıs 2018 21:13

    akp lilerde mal varliklarini aciklarlarsa seviniriz. sizce aciklayabilirler mi? helal muharrem usta

  • ASKER10 Mayıs 2018 21:11

    ince başaramazsın .kemal senin sesini kısman için aday gösterdi.şunu unutma kemal bu sefer oyunu AK PARTİYE VERİR.

  • SÖZ MİLLET'İN 10 Mayıs 2018 20:38

    TAMAM GELIYOR MUHARREM İNCE

  • Özer10 Mayıs 2018 20:35

    190000 alır senelik 16 yılda yaklaşık 3 milyon TL. eder.Öğretmenin yıllık geliri de yaklaşık 42000 falan...Çok gariban kalmış muharrem.Şair hapishaneyi anlatmış_,bunların hapislikle ne ilgisi varsa.

  • Cego10 Mayıs 2018 20:25

    Az alıyormuş senelik 100.000. Ben 200.000 alıyorum ama ortada bir şey Yok.

  • Tam komedi10 Mayıs 2018 20:23

    Benim bildiğim 1. Köprüyü demirel 2. Köprüyü özal yapmıştı 4 degil 14 köprü yapsanız trafik sorununu çözemezsiniz. Önce yaşam ve iş alanlarını düzenleyerek insanların hergün trafikte kepazelik çekmesini engellemek gerek. Diğer husus ise istanbula yeni konut yapılmaması birçok semt arapsaçına dönmüş. 24 yıllık erdoğan zihniyeti istanbulu mahvetti. Kentsel dönüşüm parsel dönüşüm oldu.

  • kuşçu10 Mayıs 2018 20:17

    birileride bir yüzükle gelmişti şimdi Türkiyeden daha zengin.

  • Canpolat10 Mayıs 2018 20:03

    Sen Erdoğanı emekli edicende ustalıkla mı başlıycan Bizim senin çıraklığını çekecek vaktimiz yokAyrıca beraber yaşïyoruz zaten kürtlerle kime neyi soracan hiçbirşey soramazsın refarandum mu yapacan pkk ekmeğini yağlamayı bırak bu vatanın bir adı varTürkiye

  • 166610 Mayıs 2018 19:31

    Oldu canım ulan senelik 100 bin lira maaş alıyorsun hayat beleş bizde yedik

  • Özer10 Mayıs 2018 20:28

    190 ooo alır senelik