BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhalefetten Erdoğan'a sert eleştiri----

Muhalefetten Erdoğan'a sert eleştiri

Muhalefetten Erdoğan'a sert eleştiri
01 Ekim 2014 - 17:22 www.finansgundem.com

Muhalefet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yasama yılı açılış konuşmasını sert sözlerle eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı değerlendirdi.

Erdoğan'ın konuşması sırasında dikkatle Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Büyük bir dikkatle Sayın Davutoğlu'na baktım, yüzü hiç hoş değildi. (Vesayetten kurtulmamız gerekiyor) diyordu Sayın Cumhurbaşkanı, herhalde Davutoğlu'nun bundan bir ders çıkarıp vesayetten kurtulması lazım" diye konuştu.
      
Kılıçdaroğlu, dün TBMM'ye sunulan tezkereye ilişkin sorulara ise "Daha sonra konuşuruz" yanıtını verdi.

'BAKANLAR KURULU SÖZCÜZÜ OLARAK...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis kulisinde gazetecilerin sorusu üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yasama yılı açış konuşmasını değerlendirdi.  MHP olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde aday olma ihtimali söz konusu olduğu zaman "Sayın Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı olmaz, Cumhurbaşkanı olmamalıdır" sözlerinin bugün teyit edildiğini gördüklerini savundu.
      
Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı, Meclis'in açılışında Türkiye'ye bir vizyon çizeceği yerde 60. Hükümetin Bakanlar Kurulu'nun sözcüsü olarak uygulamalardan özetler sunmuştur. Bu da tatmin edici olmamıştır" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)