BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMuğla'daki orman yangını drone ile görüntülendi----

Muğla'daki orman yangını drone ile görüntülendi

Muğla'daki orman yangını drone ile görüntülendi
16 Ağustos 2019 - 13:27 www.finansgundem.com

Muğla’da Bodrum Mumcular orman yangını sonrası bölge drone ile görüntülendi. Görüntülerde, Bayır Mahallesi'nin büyük tehlike atlattığı yangının izleri net bir şekilde görüldü.

7 Ağustos günü öğle saatlerinde çıkan ve aynı gün akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangında Bayır Mahallesi büyük tehlike atlatmıştı yangın zorla kontrol altına alınmıştı.

Alandaki soğutma çalışmaları da bittikten sonra, drone ile çekilen görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde, zeytinlik alanların büyük bir kısmını ve köyü çevreleyen ormanları yok eden yangının izleri net bir şekilde görülüyor.

“EVİMİ ZOR KURTARDIM”

Yangında 600 zeytin ağacı ve 30 arı kovanı yanan Yılmaz Öztürk adlı vatandaş evini ise yanmaktan son anda kurtardığını anlattı. Öztürk, “Arı kovanlarım, zeytinliğim, bahçemdeki meyve ağaçları ve saman paketlerim yandı. Evimizi zor kurtardık. Orman arazöz ekipleri ve havadan helikopterler olmasaydı evimizde yanacaktı. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu. (Sözcü)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)