BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMüezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti----

Müezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti

Müezzinoğlu yaralı polisleri ziyaret etti
02 Nisan 2015 - 02:40 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Emniyet'e saldırıda yaralanan iki polisi tedavi gördükleri Bezm-i Alem Vakıf Ünv. Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin girişinde kadın teröristin bombalı ve silahlı saldırısı sonucu yaralanan polisler Tayfun Demirtaş ve İhsan Merde'yi tedavi gördükleri Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Vatan Caddesi'ndeki hastaneye gelen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, yaralı polisleri burada ziyaret ederek, doktorlardan bilgi aldı.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Müezzinoğlu, emniyet camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Dün ve bugün gerçekleşen bu terör eylemlerini kınıyorum. Türkiye'nin istikrarına ve Türk milletinin huzuruna yönelik bu eylemlerin son bulmasını temenni ediyorum" dedi.

Yaralı polisleri ziyaret ettiğini kaydeden Müezzinoğlu, iki emniyet görevlisinin durumlarının iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Şu anda yaralı olan iki emniyet görevlimizden Tayfun kardeşimiz ameliyatta, İhsan kardeşimiz de yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. İhsan kardeşimizle görüştüm, eşiyle de görüştüm, sağlık durumu oldukça iyi, gerekli tıbbi tedavileri yapılıyor, inşallah sağlık bir şekilde hem ailelerine hem de mesleklerine dönmelerini temenni ediyorum. Ameliyat olan Tayfun kardeşimize operasyonu bittikten sonra meslektaşlarımız gerekli değerlendirmeleri yapıp size gerekli bilgileri verecektir. Ben her iki kardeşimize, emniyet mensuplarımıza geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Ailelerine de en kısa zamanda kavuşmalarını yine en kısa sürede de mesleklerine dönmelerini temenni ediyorum."

Şu anda tıbbi anlamda her iki polis memurunun da görevine dönecek güçte olduklarını dile getiren Müezzinoğlu, "Polislerimiz inşallah bu ülkenin, milletin hizmetinde olmaya devam edeceklerdir" dedi.

Açıklamanın ardından Bakan Müezzinoğlu hastaneden ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)