BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMTA, Erzurum'un Olur ilçesinde altın arıyor----

MTA, Erzurum'un Olur ilçesinde altın arıyor

MTA, Erzurum'un Olur ilçesinde altın arıyor
18 Aralık 2020 - 10:16 www.finansgundem.com

Kaban köyü Yatak mevkiinde yapılan sondaj çalışmalarının sonuçlarına göre bölgede bakır ağırlıklı altın madeni olduğu belirlendi.

Maden Teknik Arama (MTA) ekipleri Erzurum'da gerçekleştirdikleri arama tarama faaaliyetlerinde bakır ağırlıklı altın madenine ulaştı. Erzurum'un Olur ilçesi Kaban Köyünde bulunan maden sonrası bölgedeki arama çalışmalarına hız verildi. 

Maden Teknik Arama Genel müdürlüğü maden arama sahasından Turkish Petroleum International Company (TPIC), tarafından 5 yıldır ve madencilik alanında arama, araştırma, analiz ve altyapı çalışmalarında 550 ile 650 metreden örnekler Maden Teknik Arama Genel müdürlüğünde değerlendiriliyor.

Kaban Köyü Muhtarı Kenan Özdemir, '' Köyümüzde 5 yıldır MTA'nın başlatılmış olduğu Altın madeni arama araştırıyor yaz kış demeden devam ediyor. İnşallah başarılı sonuç alırız ülke ekonomisine bölge ekonomisine katkı sağlayacağını umuyorum. Bundan Devletinden teşekkür ediyorum. Bu yazı ile sonuçlandığında mahallemiz herkes bundan menfaatlenecektir '' dedi.

Turkish Petroleum International Company (TPIC), görevli makine operatör Yücel Öztürk ise 'Çalışmalarımız yaz kış MTA'da çalışıyor kazasız sıkıntısız bir şekilde devam ediyor çalışmalarımız devam ediyor' 'diye konuştu.


Türkiye maden ocağı en çok Çin'e sattı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)