BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMSB’den Somali açıklaması----

MSB’den Somali açıklaması

MSB’den Somali açıklaması
23 Haziran 2020 - 13:31 www.finansgundem.com

Somali’deki Türk Görev Kuvveti Komutanlığı Anadolu Kışlasına 200 metre mesafede gerçekleştirilen bombalı intihar saldırısında Somali vatandaşı 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Saldırıdan TSK personeli ve Anadolu Kışlası zarar görmedi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Milli Savunma Bakanlığı, Somali’deki Türk Görev Kuvveti Komutanlığı yakınlarında gerçekleşen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Somali’de bulunan Türk Görev Kuvveti Komutanlığı Anadolu Kışlasına 200 metre mesafede bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiğinin belirtildiği açıklamada, saldırıda Somali vatandaşı 1 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Saldırıdan Türk Görev Kuvveti Komutanlığı personelinin ve Anadolu Kışlasının zarar görmediğinin belirtildiği açıklamada, “Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü ve destekçilerini en sert şekilde lanetliyor, Somali halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Somalili kardeşlerimizi terör örgütleri ile mücadelesinde yalnız bırakmayacağız” denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)