BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMourinho'dan G.Saray'a Fellaini göndermesi: Beni almak daha kolay----

Mourinho'dan G.Saray'a Fellaini göndermesi: Beni almak daha kolay

Mourinho'dan G.Saray'a Fellaini göndermesi: Beni almak daha kolay
30 Temmuz 2017 - 23:59 www.finansgundem.com

Manchester United Teknik Direktörü Mourinho, Fellaini'nin Galatasaray'a transfer iddiaları hakkında, "Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi kadrosuna katmasından daha kolay" dedi

Manchester United'ın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Marouane Fellaini'nin Galatasaray'a gitmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın çalıştıran Mourinho, Valerenga'yı 3-0 yendikleri hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adı Galatasaray ile anılan Fellaini'nin kendisi için hala önemli olduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, "Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi kadrosuna katmasından daha kolay. Teknik direktöre ihtiyaçları varsa bir şanları var. Fellaini'yi unut gitsin." dedi.

Sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki Belçikalı futbolcu Fellaini, Valerenga karşısında takımının ilk golünü kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)