BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMossad, kripto para uzmanı arıyor----

Mossad, kripto para uzmanı arıyor

Mossad, kripto para uzmanı arıyor
10 Ağustos 2021 - 08:28 www.finansgundem.com

İsrail istihbarat teşkilatı Mossad, fintech alanında en az üç yıllık deneyime sahip bir kripto para uzmanı için iş ilanı yayınlarken dünya kamuoyundaki imajını da güçlendirmeyi amaçlıyor.

İsrail'in ulusal istihbarat birimi Mossad, fintech alanında en az üç yıllık deneyime sahip bir kripto para uzmanı için iş ilanı yayınladı. İş ilanına göre adayın "kapsamlı teknoloji bilgisi ve fintech, e-ticaret, DEF ve dijital paralar konusunda deneyimi olması" gerekiyor.

İş tanımında kısa ve öz bir şekilde "liderlik, girişim, planlama ve ilgili sistemlerin geliştirme faaliyetlerini içerdiği" belirtiliyor. Mossad'ın kripto uzmanını ne için aradığı ise medyanın ve okuyucuların yorumuna bırakılmış durumda.

Cointelegraph'taki habere göre; Örneğin İsrail merkezli haber sitesi Ynet, Mossad'ın ajanlarına yapacağı anonim ödemeler veya ekipman satın alımları için kripto para kullanmaya ilgili olduğunu düşünüyor.

İsrail devletinin kriptoyla ilişkili müdahalelerinin çoğu, Bitcoin ve diğer kripto paraların Hamas arasındaki popülerliğine odaklanıyor. Hamas, sosyal medyadaki finansman kampanyalarından kripto kullanarak finansal izolasyonla mücadele etmeye çalışmıştı.

İsrail Savunma Bakanı Benny Ganz, geçtiğimiz günlerde İsrail güvenlik güçlerinin Hamas ile ilişkili kripto para hesaplarına el koyması için emir vermişti.

İsrail 34 çeşit elektronik aletin Gazze'ye girişini yasakladı

 

İsrail'de korona virüs toplam vaka sayısı 900 bini geçti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)