BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova’da sarı alarm ilan edildi----

Moskova’da sarı alarm ilan edildi

Moskova’da sarı alarm ilan edildi
29 Kasım 2021 - 09:38 www.finansgundem.com

Olumsuz hava koşulları Avrupa’da etkisini artırırken Rusya ve Türkiye son günlerde yağmur ve sert esen rüzgarlarla mücadele gediyor. Kötü hava koşulları nedeniyle bugün Moskova’da sarı alarm ilan edildi.

Rusya Federal Meteoroloji Merkezi (Hidromettsentr), bugün (29 Kasım 2021 Pazartesi) Moskova ve bölgesinde yağmur ve sert rüzgar nedeniyle sabah saat 9:00’dan akşam saat 20:00’ye kadar sarı alarm ilan etti.

Hidromettsentr tarafından yapılan açıklamada, başkentte akşam 20:00’ye kadar sürekli yağmurun beklendiğini ifade ettiği açıklamasında, hızı 20 m/sn’ye varan rüzgarların ise 1 Aralık sabahı saat 9:00’a kadar sürmesinin beklendiğini vurguladı.

Moskova Bölgesi’nde de akşam saat 21:00’e kadar yağış ve 15-20 m / s’lik rüzgar beklenirken, bölge için sarı alarmın 29 Kasım sabahı saat 9:00’dan 1 Aralık sabahı saat 9:00’a kadar geçerli olduğu duyuruldu.

Sarı alarmın Ivanovo, Vladimir, Ryazan, Tambov, Lipetsk, Voronezh, Kursk, Belgorod, Bryansk ve Smolensk gibi Rusya’nın merkez federal bölgeleri için de geçerli olduğu aktarılırken, ayrıca, Kuzey Kafkasya, Güney, Kuzey-Batı, Ural, Volga, Sibirya federal bölgelerinin neredeyse tüm bölümleri de sarı alarm kapsamına alındı.

Hidromettsentr uzmanları, Murmansk bölgesinde sıcaklığın eksi 37 °C’ye kadar düşmesinin beklendiğini, güney şehri Kırım’da ise 28 m/s’ye varan şiddetli rüzgar ve yağışlar nedeniyle turuncu alarm ilan edildiğini ekledi.

Uzmanlar, 1 Aralık itibariyle Moskova’ya kış mevsiminin geleceğini de vurgularken, çarşamba günü itibariyle hava sıcaklıklarının eksilerde seyredeceğini, aynı zamanda kar yağışı meydana geleceğinin de altını çizdi.

Moskova’da 'çalışmama günleri' uzatılmayacak

 

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)