BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMoskova'da hafta sonu büyük bayram var----

Moskova'da hafta sonu büyük bayram var

Moskova'da hafta sonu büyük bayram var
06 Eylül 2019 - 09:44 www.finansgundem.com

Hafta sonu başkentte olanlar için her yıl büyük özenle hazırlanan, unutulmaz rengarenk etkinliklere imza atılan, "kaçırılmaması gereken" bayram kutlamları var

Moskova'da her yıl eylül ayının ilk hafta sonu kutlanan Şehir Günü etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı. Yine iki gün boyunca başkentte eğlence doruğa çıkacak.

Moskova 872'nci yaş gününü kutlayacağı Şehir Günü etkinlikleri nedeniyle bu hafta sonu bayram yerine dönecek. Konserler, dans gösterileri, sergiler... En görkemli havai fişek gösterileri nerelerde olacak?

Başkentteki görkemli Kurtarıcı İsa Katedrali, 7-8 Eylül tarihlerinde unutulmaz eserlerin seslendirileceği klasik müzik konserlerine sahne olacak. Konserlerin başlama saati 7 Eylülde 13.00, 8 Eylülde 15.00. Giriş ücretsiz.

Şehir Günü nedeniyle Kızıl Meydan’da düzenlenecek konserlerde ünlü isimler sahne alacak. Konserler akşam 21.00’e kadar devam edecek.

Kızıl Meydan’da pazar günü akşam saatlerinde ise havai fişek gösterileri renkli görüntüler oluşturacak.

Gorki Park’taki festivalde farklı ülkeleren gelen sokak sanatçıları sahne alacak. Sokolniki Parkı’nda ünlü Rus besteci Şalyapin’in eserlerinin seslendirileceği opera gösterisi düzenlenecek.

Havai fişek coşkusu

Moskova’da her sene olduğu gibi Şehir Günü etkinlikleri kapsamında görkemli havai fişek gösterileri düzenlenecek. Cumartesi ve pazar günleri saat 21.00’de başlayacak havai fişek gösterilerinin yapılacağı adreslerden bazıları şöyle:

Kızıl Meydan
Sokolniki Parkı
VDNH
İzmaylovski Park
Ermitaj Bahçesi
Poklonnaya Gora
Kuzminki Parkı
Gorki Parkı
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)