BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova’da bir ay sonra herkes korona aşısı olabilecek----

Moskova’da bir ay sonra herkes korona aşısı olabilecek

Moskova’da bir ay sonra herkes korona aşısı olabilecek
01 Kasım 2020 - 17:07 www.finansgundem.com

Moskova Belediye Başkan Yardımcısı Anastasya Rakova, Moskova‘da korona virüs aşısı Sputnik V’nin toplu olarak uygulanmasına gelecek ay başlanacağı bilgisini verdi

Moskova Belediye Başkan Yardımcısı Anastasya Rakova, Rossiya-24 kanalına verdiği bir röportajda, "Endüstrimiz aşıyı üretirken biz de zaman kaybetmeden korona virüs aşısı için şehir çapında çok sayıda aşılama kabinleri oluşturuyoruz. Aşının önümüzdeki ay halka arz olmasını planlıyoruz, aşı isteyen tüm Moskovalılara uygulanmaya başlayacak "dedi.

Şu an için bu aşıyı herkese uygulayabilecek kapasiteye sahip olmadıklarını aktaran Rakova, aşının öncelikle ana risk grupları olarak değerlendirilen öğretmen ve doktor olmak üzere 2 bin 500 kişiye uygulandığını söyledi.

Moskova’da Sputnik V aşısının onay sonrası klinik araştırmalarına 40 bin kişinin katılmakta olduğunu ve halihazırda bu kişilerin yarısından fazlasının aşılandığını söyleyen Rakova, aşılananlarda herhangi bir yan etki gözlenmediğini de sözlerine ekledi.

Daha önce Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin korona virüse karşı kitlesel aşılamanın bu yıl kasım-aralık ayları sonunda başkentte başlayabileceğini söylemişti.

Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin ise geçtiğimiz perşembe günü bir basın toplantısında ülke genelinde toplu aşılanmanın yıl sonunda başlamasını umut ettiğini dile getirmişti.

Grip aşısı 83 kişiyi öldürdü

ABD'de Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 235 bini geçti

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum02 Kasım 2020 00:09

    Rusyaya gidip aşı olurum güveniyorum bu aşıya abd nin zorlamayla çıkardığı aşı gibi değil enazından