BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMorgan Stanley, müşterilerine Bitcoin sürprizi----

Morgan Stanley, müşterilerine Bitcoin sürprizi

Morgan Stanley, müşterilerine Bitcoin sürprizi
17 Mart 2021 - 19:27 www.finansgundem.com

Morgan Stanley Çarşamba günü servet yönetimi danışmanlarına, Wall Street devinin akredite varlık yönetimi müşterilerine Bitcoin ile ilgili en az bir fona erişim sunmaya başlayacağı konusunu iletti.

ABD merkezli yatırım bankası Morgan Stanley, akredite varlık yönetimi müşterilerine Bitcoin ile ilgili en az bir fona erişim sunmaya başlayan ilk büyük ABD bankası oldu.

NOT YAYINLANDI

CNBC'nin bankanın iç haberleşme notuna dayandırılan haberine göre, Morgan Stanley, servet yönetimi birimi aracılığıyla, gelişmekte olan bir yatırım yapılabilir varlıkların arasında kripto para birimlerinin de olabileceğini gösteren bir not yayınladı.

YATIRIM FİRMALARININ BANKADA EN AZ 5 MİLYON DOLARA SAHİP OLMASI GEREKİYOR

Nota göre, Morgan Stanley'in, şirketin elinde bulunan varlıklarında en az 2 milyon dolarlık varlığa sahip "agresif risk toleransı" olan kişiler için hizmet sunmayı düşündüğünü belirten bir dahili nota atıfta bulunuldu. Buna göre, söz konusu iki fonu içeren hizmet Galaxy Digital, üçüncüsü FS Investments ve NYDIG üzerinden verilecek.
Ancak konu teklife geldiğinde bazı kısıtlamalar olduğu bildiriliyor. Yatırım firmalarının, yeni hisseye hak kazanmak için bankada en az 5 milyon dolara sahip olması ve hesaplar altı aydan da önce açılmış olması gerekiyor.
 

Mobius: Bitcoin'in çökmemesi için dua ediyorum

 

Büyük şirketlerden Bitcoin duyuruları gelebilir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)