BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMorgan Stanley: İkinci dalgaya hazırız----

Morgan Stanley: İkinci dalgaya hazırız

Morgan Stanley: İkinci dalgaya hazırız
17 Haziran 2020 - 08:31 www.finansgundem.com

Morgan Stanley'den, "Korona virüs salgınında ikinci dalga Asya'nın ekonomik toparlanmasını rayından çıkarmaz" açıklaması yapıldı

Morgan Stanley ekonomisti Dayi Tan, korona virüs salgınında ikinci bir dalganın politika yapıcıların böyle bir durum ile nasıl başa çıkacaklarını öğrenmiş olmaları nedeniyle daha yönetilebilir olacağını savundu.

"Çift dip bizim temel senaryomuz değil, ekonomi yeniden açıldığında yeni vaka sayılarında artış olabileceğini biliyorduk" diye konuşan Deyi Tan, "Bu noktada, salgında ikinci dalganın global ekonomide veya Asya ekonomilerinde bir çift dibe yol açmasını beklemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Deyi Tan ayrıca, Güney Kore, Tayvan ve Hong Kong gibi Asya ekonomilerini Nisan ayından bu yana korona virüs tedbirlerini gevşettiklerini ve vaka sayılarında büyük artış olmadığını, trendin önceden görülen göre hala göreceli olarak yönetilebilir olmaya devam ettiğine de vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)