BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMorgan Stanley: Büyüme endişeleri doları %6 düşürecek----

Morgan Stanley: Büyüme endişeleri doları %6 düşürecek

Morgan Stanley: Büyüme endişeleri doları %6 düşürecek
02 Nisan 2019 - 11:48 www.finansgundem.com

Morgan Stanley: Dolar bu yıl "büyüme" endişeleri ile % 6 düşer.

Morgan Stanley, doların ABD'de yavaşlayan büyüme ve güvercin Fed'den dolayı bu yıl yüzde 6 düşmesini bekliyor. Morgan Stanley'e göre, dolar için bu yıl en iyi günler sona erdi.

Hans Redeker başkanlığındaki Morgan Stanley analistleri, Salı günkü notlarında, doların, yavaşlayan görece ABD büyümesi ve Fed'in güvercin tutumunun dünyanın en büyük rezerv parası üzerinde baskı oluşturması ile birlikte bu yılın sonuna dek yüzde 6 düşebileceği tahmininde bulundu.

Morgan Stanley stratejistleri, "Doların bu konjonktürde zirve yaptığını, piyasanın beklentilerinden daha fazla düşeceğini ve sağduyunun olmasını beklediği gibi portföy çeşitlendiricisi olmayacağını düşünüyoruz," dedi ve "Dünyanın diğer kısmındaki hisse senedi görünümünün ABD'ye göre daha iyi olması da, doları son dönemde destekleyen ABD'li yatırımcılardan kazançlarını ülkeye getirmesini de azaltacak" şeklinde görüş bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)