BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMoody's'e göre BOJ'un yeni başkanı sürpriz yapmayacak----

Moody's'e göre BOJ'un yeni başkanı sürpriz yapmayacak

Moody's'e göre BOJ'un yeni başkanı sürpriz yapmayacak
13 Aralık 2022 - 08:09 www.finansgundem.com

Moody's'e göre, BOJ'un politika incelemesi muhtemelen yalnızca küçük değişikliklere yönelik olacak.

Moody's Analytics'e göre, yeni bir başkanın yönetimi altında olası bir Japonya Merkez Bankası (BOJ) politika incelemesi muhtemelen yalnızca küçük değişikliklerle sonuçlanacak.

Moody's Analytics Japan'ın kıdemli ekonomisti Stefan Angrick, politika sürdürülebilirliğini iyileştirmeye yönelik ayarlamaların bir politika değerlendirmesinden gelebileceğini, ancak oyunda büyük bir revizyon veya net bir sıkılaştırmaya yönelik planları raydan çıkarabilecek çok fazla değişken olduğunu söyledi.

Angrick, "Bence yeni bir başkanın gelmesi neredeyse bu yönlendirmeyi zorunlu kılacak. Her şey hakkında ciddi olduğunu göstermesi gerekiyor. Ancak bunun politika değişikliğine yol açıp açmayacağından tam olarak emin değilim" dedi.

Enflasyonun kırk yılın zirvesinde olması, daha fazla hızlanma beklentileri ve BOJ Başkanı Haruhiko Kuroda'nın Nisan ayında görevden ayrılacak olması ile birlikte, merkez bankasında bir gözden geçirme ve politika değişikliği olasılığı üzerine spekülasyonlar artıyor.

Moody's Analytics ekonomisti, Kuroda'nın üst düzey görevde kaldığı süre boyunca geri kalan aylarda bir inceleme yapılması pek olası olmasa da, önümüzdeki baharda görev değişikliğinin en azından mevcut çerçeveye daha derin bir bakış getirmesini sağlayacağını söyledi.

Angrick, yine de büyük bir değişim için ileride pek çok risk olduğunu ifade etti.

Nakamura: BOJ gevşek para politikasını devam ettirmeli

 

BoJ, gevşek para politikasını sona erdirebilir

 

Kishida: Boj ile ortak açıklamamızı değiştirme planımız yok

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)