BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMoody’s ile 236 milyon $ yatırım çıkışı yaşandı----

Moody’s ile 236 milyon $ yatırım çıkışı yaşandı

Moody’s ile 236 milyon $ yatırım çıkışı yaşandı
03 Ekim 2016 - 06:37 www.finansgundem.com

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Revizyon içerecek orta vadeli program bugün açıklanacak" dedi

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bugün Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının planlandığını belirterek, makro verilerin tamamında revizyon olacağını ifade etti.
TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elvan, 15 Temmuz sonrası sermaye hareketliliğini değerlendirerek, ağustos ayında giren ve çıkan sermayenin netinin 926 milyon dolar giriş şeklinde olduğunu söyledi.
Elvan, eylül ayında ise Moody’s kararı ile birlikte 236 milyon dolarlık çıkış olduğunu belirtti. Elvan, bu yıl yabancı sermaye miktarında düşüş olduğunu kaydederken, “Ancak bize mahsus değil. Tüm gelişmekte olan ülkelerde düşüş var” dedi.
Orta Vadeli Program’ın da bugün açıklanmasının planlandığını belirten Elvan, büyümedeki revizyonun yanı sıra diğer makro verilerin tamamında revizyon olacağını ifade etti. Elvan, mali disipline önem verdiklerini ve gereken tedbirleri aldıklarını dile getirdi.
Elvan, kamuoyundan gelen talebe karşın cep telefonuna taksit getirmeyeceklerini de belirterek, “Bir karar aldık ve uyguladık. İthalata dayalı ürünlerde dikkatli davranmalıyız. Ötesi yok” dedi. (Habertürk / 
Deniz Çiçek)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)