BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMogadişu'da patlama: 13 ölü----

Mogadişu'da patlama: 13 ölü

Mogadişu'da patlama: 13 ölü
25 Ocak 2017 - 13:21 www.finansgundem.com

Mogadişu'da hükümet yetkililerinin de kaldığı otelin önünde gerçekleştirilen bombalı saldırılarda en az 13 kişi öldü

Sabah saatlerinde Somali’nin başkenti Mogadişu’da yerel politikacılar ile gazetecilerin kaldığı Dayah Otel'e bomba yüklü araçla yapılan saldırı gerçekleşti. Otel içinde meydana gelen silahlı çatışmada ilk gelen bilgilere göre 13 kişi yaşamını yitirdi.

Reuters'e bilgi veren polis yetkilisi Binbaşı Muhammed Ahmed, "Polisler ve siviller dahil en az 13 kişi otelde meydana gelen iki patlamada öldü, 12 kişi de yaralandı" dedi.

Konuya ilişkin resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.Öte yandan terör örgütü Eş-Şebab internetten yaptığı açıklamayla saldırının sorumluluğunu üstlendi. El-Şebab'a yakın olduğu bilinen Andalus radyosu, "Silahlı mücahitler otele saldırdı ve şu anda otelin içinde çarpışıyorlar" açıklaması yaptı. İki hafta önce de El-Shabab’ın Ambassador Hotel’e düzenlediği silahlı saldırıda ikisi parlamento üyesi 15 kişi yaşamını yitirmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)