BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaModanisa.com sitesi Turquality kapsamına alındı----

Modanisa.com sitesi Turquality kapsamına alındı

Modanisa.com sitesi Turquality kapsamına alındı
19 Eylül 2019 - 11:45 www.finansgundem.com

Toplam cirosu içerisinde ihracatının payı yüzde 76’ya ulaşan Modanisa, Turquality Destek Programı’na kabul edildi.

Uluslararası markalaşma potansiyeli olan Türk şirketlerinin, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayan program, desteklenen markalar aracılığıyla olumlu Türk Malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesini amaçlıyor. Program kapsamında, ilk kez bir online alışveriş sitesi, bu programa katılmaya hak kazandı.

Modanisa CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, bir alışveriş platformu olarak 850’den fazla üretici, marka ve tasarımcıyı uluslararası pazara açtıklarını belirterek, “Biz bir platform olarak dünya markası olurken, taşıdığımız markalardan da en az beşinin dünya markasına dönüşmesinin hayalini kuruyoruz” dedi.

Türe, “Bugün 850’den fazla tedarikçimiz var. Bu girişimcilerin yüzde 80’i kadın. 5 kıtada 135 ülkeye kargo gönderiyoruz. Aylık 16 milyon, yıllık 200 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaşıyoruz. Yayınlarımızı Türkçe, Arapça, İngilizce, Fransızca ve Almanca gerçekleştiriyoruz. Turquality Destek Programı’na kabul edilmemiz, Türkiye’yi dünyada muhafazakar modanın merkezlerinden birisi yapma hedefimize bizi bir adım daha yaklaştıracak” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)