BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinModa devlerini kıskandıran fuar----

Moda devlerini kıskandıran fuar

Moda devlerini kıskandıran fuar
01 Şubat 2016 - 08:20 www.finansgundem.com

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ’ın ev sahipliği yapacağı 10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda hedef 75 ülkeye 200 milyon $ ihracat

Türk moda sektörü son yılların en büyük buluşmasına ev sahipliğine hazırlanıyor. Yarın İzmir’de başlayacak olan IF Wedding Fashion İzmir 2016, modanın öncü şehirleri olarak bilinen Milano, Paris ve Londra’nın yakın markajında. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ’ın ev sahipliği yapacağı 10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda hedef 75 ülkeye 200 milyon dolarlık ihracat.
 
İZFAŞ TÜRK MARKALARINA VİTRİN OLDU
 
IF Wedding Fashion İzmir 2016 için geri sayım devam ederken, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, son yıllarda Türk markalarının en önemli buluşmalarına ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. Tunçağ ‘En bunalımlı dönemlerde bile İZFAŞ olarak her yıl 1.5 milyar dolardan daha fazla bir ihracata aracılık ediyoruz. İZFAŞ sadece ihracata aracılık etmekle kalmıyor, Türk markalarını dünyaya sergileyen en büyük vitrin haline geldi’ dedi.
 


ÜRETİCİLERİMİZ DAHA BÜYÜK PAZARLARA AÇILACAK
 
Dünyanın en önemli modacısı Allessandra Rinaudo’nun İzmir’i tercih etmesinin Türk gelinlik ve abiye sektörünün rekabet gücünü kalıcı hale getireceğini söyleyen Tunçağ “Tasarımdan satış sürecine kadar büyük emekle ortaya çıkan ürünlerin dünya pazarlarına açılması için İZFAŞ ekipleri büyük çok çaba harcadı. Salı günü özel davetiyeli olarak düzenlenecek Gala Gecesi’nden sonra üreticilerimiz son yılların en büyük pazarlarına açılacağına inanıyoruz” dedi. Tunçağ, Egeli gelinlik üreticilerinin sahip olduğu birikimin Türkiye’nin sınırlarını zorladığını belirterek “İzmirli olarak Gelinlik, Abiye ve Damatlık sektöründe dünya markası haline gelen Egeli üreticilerin küresel rekabette varlığını hissettirmelerinden gurur duyuyorum. Moral ve ümit doluyuz. Ekonomi yönetimi İzmir’in cazibesine gereken desteği vermeli.” diye konuştu.
 
STANDLARDA YER KALMADI
 
Katılım için rekor başvurunun geldiği IF Wedding Fashion İzmir 2016 için bu yıl İZFAŞ Fuar İzmir’de gelinlik sektörünü buluşturuyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanında kapılarını açacak olan IF Wedding Fashion 2016’da İZFAŞ 75 ülkeden 25 bin profesyonel ziyaretçi ağırlayacak. İZFAŞ, sadece profesyonel ziyaretçiye açık 4 günlük fuar süresince 200 milyon dolarlık ihracat bağlantısına aracılık etmeye hazırlanıyor.  
 
GALA GECESİ DEFİLESİ YILLARCA UNUTULMAYACAK
 
Allessandra Rinaudo’nun ‘Türk Gelini’ temalı Gala Gecesi’nde dünyanın en ünlü mankenleri podyuma çıkacak. 2016 gelinlik, damatlık ve abiye modellerinin sergileneceği defilede Marianna Eremenko, Valeria Karaman, Dominika S, Lucia Tresova ve Magdalena Chachlika gibi ünlü mankenler podyuma çıkacak.
 
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya yönelik olarak düzenleniyor. 4 gün sürecek fuarda; gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergilenecek.
 
Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile gelinlik sektörü ihracatına katkı koyan IF Wedding Fashion İzmir; Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) partnerliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)