BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarMobius kripto para uzmanı arıyor----

Mobius kripto para uzmanı arıyor

Mobius kripto para uzmanı arıyor
04 Eylül 2021 - 09:34 www.finansgundem.com

Milyarder yatırımcı Mark Mobius'un fon yöneticisi olduğu Franklin Templeton, kripto uzmanları arıyor

1,4 trilyon dolar varlığı yöneten yatırım devi kripto uzmanları arıyor. Ünlü spekülatör mark Mobius’un yönettiği Franklin Templeton, dünyanın en büyük bağımsız varlık yöneticilerinden biri konumunda. 1 Eylül tarihinde paylaşılan LinkedIn iş ilanlarına göre ABD'li varlık yöneticisi, kripto para ticareti ve araştırma ekibine liderlik etmek üzere iki orta ve üst düzey uzman arıyor.

Franklin Templeton'ın yeni açılan pozisyonları, Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) dahil olmak üzere "en büyük, en likit ve ticareti yapılabilir kripto varlıklar" üzerinde çalışmak üzere profesyoneller bulmak için oluşturuldu.

Şirketin kripto para araştırma analisti değerleme modelleri oluşturmak, portföy yöneticilerini ve üst düzey yöneticileri ilgili iş fırsatları, düzenlemeler ve "stake" gibi teknolojiler hakkında bilgilendirmekten sorumlu olacak. Ekibe dahil olacak analistin, Franklin Templeton'ın kripto para sektöründeki yeni ürünleri yönetmesi ve portföyü genişletmeye yardımcı olması bekleniyor.

Trader pozisyonu, portföy işlemlerinin zamanında yürütülmesinden, uzlaşmayı içeren iş süreçlerinin desteklenmesi gibi konulardan sorumlu olacak. Beklenen özelliklerde, "Niceliksel trader, platformun büyümesini desteklemek için araçlar oluşturmak adına geliştiricilerle birlikte çalışmak veya yeni araçlar oluşturmak için süreç otomasyonu sunacak" diyor.

MOBİUS DAHA ÖNCE UYARMIŞTI
83 yaşındaki Amerikalı yatırımcı Mark Mobius, özellikle Bitcoin'in hisse senedi piyasaları için öncü indikatör rolünü oynayabileceğini belirterek, "Çünkü insanların kripto paralara olan inancı, hisse senedi piyasalarında para kaybeden şirketlere olan inancıyla benzerlikler taşıyor" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca Mobius, Bitcoin’in son derece spekülatif bir yatırım aracı olduğunu belirterek “Yatırım yaparken bunların cevabını biliyor olmanız gerekir. Eğer bilmiyorsanız bu sadece spekülasyon demektir. Birçok insan spekülasyonu ve kumar oynamayı sevmez. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.” demişti.

Mobius’tan enflasyon uyarısı!

Mobius’tan merkez bankaları uyarısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)