BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMnuchin ve Pelosi görüşmesinden teşvik çıkmadı----

Mnuchin ve Pelosi görüşmesinden teşvik çıkmadı

Mnuchin ve Pelosi görüşmesinden teşvik çıkmadı
01 Ekim 2020 - 02:13 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Mnuchin, korona virüsle mücadele kapsamında hazırlanacak ekonomik teşvik paketi konusunda Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Pelosi ile yaptığı görüşme sonuçsuz kaldı

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi arasında yapılan ve piyasaların büyük bir umutla teşvik paketi konusunda uzlaşma beklediği görüşme sonuçsuz kaldı. 

Korona virüs ile mücadele kapsamında hazırlanacak teşvik paketi konusunda uzlaşma sağlamak için Mnuchin ve Pelosi'nin görüşeceği haberleri, Wall Street'te hisse senetlerini yükseltti.

Ancak toplantının ardından Steven Mnuchin bir anlaşmaya varılamadığını duyurdu. İki ismin yaptığı görüşme sadece Demokratların 2.2 trilyon dolarlık teşvik paketini oylamanın bir gün ertelenmesini sağladı.

Perşembe günü de bir sonuç alınmaması halinde Demokratlar hazırladıkları 2.2 trilyon dolarlık paketi oylamaya sunacak. Ancak Senato'da çoğunluk Cumhuriyetçilerde olduğu için oylama sembolik mahiyette kalacak. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)