BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMİT'ten Emniyet'e baskın! Şok iddia----

MİT'ten Emniyet'e baskın! Şok iddia

MİT'ten Emniyet'e baskın! Şok iddia
24 Şubat 2014 - 16:45 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesi'ne MİT tarafından baskın yapıldığı iddia edildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesi'ne bu sabah MİT mensupları tarafından baskın yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

MİT EMNİYET'İ BASTI, PERSONELİ DIŞARI ÇIKARDI

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesine (KOM) bu sabah itibariyle 4 MİT mensubu tarafından baskın yapıldığı, birimde çalışan tüm ekibin zorla dışarı çıkarılmak istendiği iddia edildi.

POLİSLER İTİRAZ ETTİ, ARBEDE YAŞANDI

Zaman gazetesinden Bünyamin Köseli'nin haberine göre, baskın sırasında küçük çaplı bir arbede yaşandı. Birim çalışanlarını zorla dışarı çıkaran MİT mensupları, geniş çapta bir arama başlattı.

Habere göre bilgisayarla el koyan MİT mensupları, KOM şubesinin kapısında nöbet tutuyor ve birimde çalışan görevlilerin içeriye girmesine izin vermiyordu.

VALİ YALANLADI

Ancak bir kaç saat sonra, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesine (KOM) baskın yapıldığı iddiasını, Vali Şükrü Kocatepe yalanladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)