BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMısır ve Fransa’dan Kızıldeniz'de ortak tatbikat----

Mısır ve Fransa’dan Kızıldeniz'de ortak tatbikat

Mısır ve Fransa’dan Kızıldeniz'de ortak tatbikat
19 Ocak 2022 - 10:34 www.finansgundem.com

Mısır ve Fransız Deniz Kuvvetleri dün (Salı), Kızıldeniz'de (Mısır) Güney Filosu kapsamında kısa süreli bir deniz tatbikatı gerçekleştirdi.

Mısır ordusundan bir açıklamada, tatbikatların Mısır İskenderiye firkateyni ve Fransız hava savunma firkateyni 'Chevalier Paul'un katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamaya göre tatbikatlar, “Bir dizi deniz muharebe faaliyeti ve deniz oluşumlarına yönelik hava savunma eğitiminin uygulanması, ortak kavramlar ve uygulanabilir eğitim doktrinleri için her iki tarafın ortak deniz birimlerinin muharebe operasyonlarını yönetme yeteneğini gösteren taktik yelken oluşumlarının yanı sıra, ulaşım tatbikatları, uçuş güvertelerinin değişimi ve fotoğraf çalışmalarının uygulanması” çalışmalarını içeriyordu.

Ordudan yapılan açıklamada, “Bu tatbikatların, Mısır Silahlı Kuvvetleri ile Fransız mevkidaşı arasındaki stratejik ortaklığın ve genişletilmiş ikili ilişkilerin bir teyidi” olarak değerlendirildi.

Kızıldeniz'de gerginlik: Husiler yük gemisine el koydu

 

İran gemisi Kızıldeniz'de saldırıya uğradı iddiası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)