BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis'Miras beklentimiz yok'----

'Miras beklentimiz yok'

'Miras beklentimiz yok'
28 Şubat 2013 - 13:43 www.finansgundem.com

Güllüoğlu Baklavaları’nın sahibi kardeşler arasında ‘miras kavgası olduğu’ iddiasına ilişkin konuştu

Kardeşler olarak amaçlarının baklavacılık geleneğini devam ettirmek olduğuna işaret eden “Faruk Güllüoğlu” markasının sahibi Faruk Güllü yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Güllüoğlu ailesinin içerisinde bulunduğu aile içi kalması gereken bu istinai ve özel durumun kamuoyuna bu şekilde yansıması ailece bizi üzmüştür. Babamızın geçtiğimiz sene vefatı tüm ailemi olduğu kadar beni de derinden üzmüş ve etkilemiştir.
'AMACIMIZ MARKAYI AYAKTA TUTMAK' 
Bizler bundan sonra da babamızdan bize yadigar aile mirası olan bu markayı Güllüoğlu ismine yakışır bir şekilde markamızı ayakta tutmak adına her birimizin ayrı iştigalleri çerçevesinde ortak bir amaç uğruna Güllüoğlu geleneğini sürdürmek için hareket edeceğimizden, Güllüoğlu’nun güçlü geçmişine yakışır bir şekilde bundan sonra da kamuoyunun desteği ile işlerimize başarıyla devam edeceğimizden şüpheniz olmasın. Hafta sonu basına yansımış olan istisnai durum yargıya intikal etmiş bir konu olup takdir edersiniz ki bu süreçte çok fazla yorum yapmamak en doğrusu olacaktır. Bu konu hakkında çok fazla detay vermek istemeyişimize göstereceğiniz hassasiyet ve hoşgörü için şimdiden teşekkür ederim.”
Güllüoğlu markasının 1871’e dayanan bir geçmişi olduğuna işaret eden Faruk Güllü “Güllüoğlu olarak benim ve kardeşlerimin yani her birimizin amacı baklavacılık geleneğini devam ettirmek ve işi layıkıyla yapmaktır” dedi.
'DAVADAN HABERİMİZ YOKTU'

Konuya ilişkin Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü ise şu açıklamayı yaptı: “Söz konusu davayı bir gazetede yayınlanan haber üzerine öğrendim. Öncesinde bize hiçbir tebligat ulaşmadı. Bahse konu iddiaların tamamı asılsız. Rahmetli babam Hacı Mustafa Güllü, sağlığında hiçbir polemiğe fırsat vermemek adına tüm hukuki şartları yerine getirerek miras paylaşımını yaptı. Bizim de elimizde bu durumu ortaya çıkartacak tüm belgeler mevcut. Avukatlarımız gerekli hazırlıklara başladılar. Dava sürecinde biz de haklarımızı savunacağız ve gerekli belgeleri mahkemeye sunacağız.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)