BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMinik Yapı Kredililer dünya çevre günü için şarkı söyledi----

Minik Yapı Kredililer dünya çevre günü için şarkı söyledi

Minik Yapı Kredililer dünya çevre günü için şarkı söyledi
05 Haziran 2021 - 18:19 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, çocuklarla birlikte özel bir projeye imza attı. Banka çalışanlarının çocukları 5 Haziran Dünya Çevre Günü için şarkı söyledi.

Sürdürülebilirlikle ilgili farklı alanlarda pek çok çalışma yürüten Yapı Kredi, çocuklarla birlikte özel bir projeye imza attı. Yapı Kredi çalışanlarının çocukları, daha sürdürülebilir bir dünya umuduyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü için şarkı söyledi. Sürdürülebilir bir gelecek için sınırları kaldırmaya devam eden Yapı Kredi’nin değerlerinden alınan ilhamla söz ve bestesi hazırlanan “Doğa Benim Geleceğim” şarkısını, 6-14 yaş arasındaki minik Yapı Kredililer seslendirdi. Bu özel şarkı; pandemi şartları nedeniyle telefonla alınan ses ve video kayıtlarının stüdyo ortamında son haline getirilmesiyle hazırlandı.

Yarınların gerçek sahipleri olan çocuklar tarafından doğa için söylenen “Doğa Benim Geleceğim” şarkısı, YouTube’da https://www.youtube.com/watch?v=1DAHsUKb4Sg ve IGTV’de ise https://www.instagram.com/p/CPs6rArgfy4/ linki üzerinden dinlenebiliyor.

Yapı Kredi, kömür yakıtlı termik santralleri ve kömür madenciliğini finanse etmeyecek

Yapı Kredi'den doğa dostu taşıt kredisi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)