BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMilyon dolarlık yılın düğünü----

Milyon dolarlık yılın düğünü

Milyon dolarlık yılın düğünü
24 Mayıs 2014 - 17:42 www.finansgundem.com

Ünlü rapçi Kanye West ile sosyetik güzel Kim Kardashian’ın Paris’te gerçekleşecek düğünün maliyetinin milyonlarca doları bulacağı belirtildi

Kim Kardashian ve ünlü şarkıcı Kanye West dünyanın en pahalı düğünlerinden birini yapmaya hazırlanıyor.

Business Insider’ın haberine göre, düğünün maliyeti 2 milyon dolarlık gelinlik de dahil 9 milyon doları bulacak. Beyonce ve Jay Z düğünde canlı performans için 2 milyon dolar talep ederken kaynağa göre havai fişeklere 200 bin dolar, çiçeklere 1 milyon dolar, güvenlik içinse 3 milyon dolar harcanacak. Yemeklerin tabak fiyatı 2 bin doları geçiyor. Düğün eğlencesi Paris'teki Versay Sarayı'nda gerçekleşecek sonra Floransa'ya geçilecek. 

PROVA YEMEĞİ BİLE YÜZBİNLERCE DOLAR

Radar Online adlı bir magazin sitesine göre, Kardashian ve West’in düğün yemeği provası bile 650 bin dolara mal oldu. Radar Online’a konuşan kaynaklar, düğün yemeği için dünyanın dört bir yanından aşçıların geldiğini söyledi. Düğünde konuklara dağıtılacak şampanyaların şişe fiyatları 6 bin dolardan başlıyor.

200 BİN DOLARLIK HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Düğünde yapılacak havai fişek gösterisinin maliyetiyse 200 bin dolar. Kaynaklar, Kardashian’ın bu düğünün yüzyılın düğünü olmasını istediğini bu yüzden de sürekli kraliyet düğünlerini izlediğine işaret etti. İngiliz Kraliyeti’nin Prens Charles ile Kate Middleton ile gerçekleştirdiği düğün, tatil ve ülke genelindeki üst düzey kutlamaların da etkisiyle 20 milyon sterline yaklaşmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)