BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMilyon dolarlık bebek Karan----

Milyon dolarlık bebek Karan

Milyon dolarlık bebek Karan
07 Mayıs 2019 - 09:00 www.finansgundem.com

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in oğulları, daha kırkı çıkmadan servete kondu. Ortadoğulu bir şirket, Özçivit çiftinin Karan adına açtığı ve 142 bin kişinin takip ettiği Instagram hesabı için ikiliye 300 bin dolar önerdi..

Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş hayran kitlesine sahip olan Fahriye Evcen'le eşi Burak Özçivit'in şöhreti 13 Nisan'da doğan minik oğulları Karan'a da sıçradı. Magazin dünyasının gözde çifti, doğumdan önce oğulları adına Instagram hesabı açmıştı. Minik Karan'ın sosyal medya hesabı kısa sürede yüz binlerce takipçiye ulaştı. 

Fahriye Evcen'in yöneteceği hesapta henüz bir paylaşım yapılmamasına rağmen Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden 142 bin kişi Karan'ı takip etmeye başladı. Bunun üzerine de Dubai'deki bir sosyal medya şirketi harekete geçti. Medya şirketi, iddiaya göre çifte oğullarının sosyal medya hesabının yönetimini kendilerine devretmesi ve hesabın tüm haklarını alma karşılığında 300 bin dolar(yaklaşık 1 milyon 800 bin lira) teklif etti. Henüz teklifi değerlendirme aşamasında olan ikilinin Karan'ın sosyal medya hesabı için nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu. Bu arada geçtiğimiz günlerde de Özbekistan'da bir toplu konut projesinin reklam yüzü olan Özçivit'e şirket tarafından Karan adına 800 bin liralık ev hediye edilmişti.. (Doğan Savaş-Takvim)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)