BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilyon dolarlık ayrılık kapıda----

Milyon dolarlık ayrılık kapıda

Milyon dolarlık ayrılık kapıda
04 Ağustos 2021 - 08:53 www.finansgundem.com

Monako Prensi Albert’in eşi Charlene’in gittiği Güney Afrika’dan bir türlü dönmemesi, çiftin ayrılacağı iddialarını güçlendirdi. Saray uzmanları da “Bahanelere sığınıyor, istese dönerdi” diyerek milyon dolarlık boşanmanın kapıda olduğunu söyledi.

Monako Prensi Albert ile Zimbabve doğumlu, eski olimpik yüzücü Charlene Wittstock (43) bundan 10 yıl önce evlendi. Çiftin 6 yıl önce biri kız, biri erkek olan ikizleri doğdu. Prens Albert ayrıca başka kadınlardan evlilik dışı doğan iki çocuğunu da kabul eti. Ancak geçen yıl Albert’in üçüncü bir evlilik dışı çocuğu olduğu iddiası ortaya atıldı. Bu sadece bir iddia olarak kalmadı, Albert (63) hakkında geçen aralık ayında bir de babalık davası açıldı. Bu davanın nasıl sonuçlanacağı beklenirken Prenses Charlene, bu yılın başlarında Zimbabve’nin komşu ülkesi Güney Afrika’yı ziyaret etti. Charlene, gergedan ve fillerin korunması için çalışmalar yapan vakfın etkinliklerine katıldığı Güney Afrika’dan
6 aydır Monako’ya dönmedi.

‘Bunlar bahane’

Prensesin eşinin ülkesine dönmemesiyle ilgili önce enfeksiyon kaptığı, bu nedenle Güney Afrika’da tedavi gördüğü iddiası ortaya atıldı. Ancak Charlene’in geçen ay 10’uncu evlilik yıl dönümlerinde bile Monako’ya dönmemesi ve sosyal medyada yaptığı açıklamada, küçük bir ameliyat nedeniyle seyahat edemediği “bahanesini” sunması çiftin boşanacağı iddialarını güçlendirdi. Bu süreçte Albert ikiz çocuklarıyla Monako’da birçok kez yalnız görüntülenirken, en son bu hafta Tokyo Olimpiyatları’nda ülkesini desteklerken “tek başına” kameralara yansıdı. Fransa’daki en güvenilir kraliyet yorumcusu olan Stephane Bearn, Charlene’in bu süreçte birçok kez saç modelini değiştirmesinin psikolojisinin bir yansıması olduğunu ifade ederek,”Artık Fransa ve Monako’da birçok kişi çiftin ayrıldığını ve ufuktaki milyon dolarlık boşanmayı konuşuyor” dedi. 

‘Bahaneleri inandırıcı değil’

Monako Sarayı uzmanı Stephane Bearn, Prenses Charlene’in Güney Afrika’dan Monako’ya kulak ameliyatı nedeniyle dönemediği iddiasının inandırıcı olmadığını söyledi. Bearn, “Çok ciddi sorunları olan hastalar bile her zaman dünyanın başka bölgelerine uçuyor. Ayrıca Prenses Charlene, dünyanın en iyi sağlık imkânlarına sahip, Monako’ya dönmek için güvenli bir uçuş yapmak o kadar da zor olamaz” dedi. Başka bir saray kaynağı ise ‘Paris Match’ dergisine yaptığı açıklamada, prensesin geri dönmeye hiç niyeti olmadığını öne sürdü. Monako merkezli başka bir kaynak da Prens Albert’in ikiz çocukları Gabriella ve Jacques ile önceki ay Güney Afrika’ya yaptığı kısa ziyaretten Charlene ile döneceğinin beklendiğini ama bunun gerçekleşmediğini belirtti. Bu kaynak, “Albert ile Charlene’nin evliliğinde tehlike çanları çalıyor” diye konuştu.

Monako Prensi Albert'e babalık davası

 

Monako Prensi II. Albert korona virüsüne yakalandı

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)