BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMilyarlar ödendi, kasada ne kaldı----

Milyarlar ödendi, kasada ne kaldı

Milyarlar ödendi, kasada ne kaldı
28 Nisan 2013 - 07:20 www.finansgundem.com

Borç batağındaki günleri geride bırakan MARMARABİRLİK Yönetim Kurumlu Başkanı Asa, kasadaki nakit parayı açıkladı

Marmara Zeytin Tarım-Satış Kooperatifleri Birliği (MARMARABİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Yaptığımız milyonlarca ödemeye rağmen kasamızda şu an 36 milyon lira nakit para var" dedi.
Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız'ı ziyaret ederek bir süre görüşen Asa, burada yaptığı açıklamada, yeni biten kampanya dönemi sonrası üreticilere 137 milyon lira ödeme yaptıklarını söyledi. Aynı dönemde 4,5 milyon lira borç ertelemesi yaptıklarını dile getiren Asa, şöyle devam etti:
"6,5 milyon lira gübre dağıtımı yaptık. 4,5 milyon lira değerinde zirai ilaç için ayni ve nakdi yardım yaparak 150 milyon liralık nakit akışı sağladık. Yaptığımız milyonlarca ödemeye rağmen kasamızda şu an 36 milyon lira nakit para var. MARMARABİRLİK borç batağından, kasasında parası olan günlere gelmiştir. MARMARABİRLİK kar edecek ki ayakta kalabilsin. Günün şartlarına uygun tesislerin, yatırımların yapılması için bunlar gerekli."
Asa, üreticilerin elindeki tüm ürünleri satın alabilmek için ihracatı yükseltmeye uğraştıklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Kendini her geçen gün yenileyen bir MARMARABİRLİK var. Bazı eleştiriler yapılıyor. Bunlar yapılırken yaptıklarımızı da göz önünde bulundurmalarını istiyorum. 8 kooperatifimiz ve 30 bin ortağımızın mutluluğu için gece gündüz demeden, 'onların zeytinlerini önümüzdeki dönemde nasıl daha çok alırız-' bunun peşindeyiz."
Yıldız da zeytin depolarının ilçe dışına taşındığını ve üreticiye daha geniş kapasiteyle hizmet vermek amacıyla çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)