BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMilyarder yatırımcıdan farklı yorum!----

Milyarder yatırımcıdan farklı yorum!

Milyarder yatırımcıdan farklı yorum!
27 Ağustos 2015 - 08:26 www.finansgundem.com

Bridgewater Associates milyarder kurucusu Ray Dalio, “Fed parasal genişlemeyi sürdürmesi öncesinde ‘küçük’ bir faiz artırımı yapabilir” dedi

Bridgewater Associates milyarder kurucusu Ray Dalio, Fed’in ilk önce gösterge faiz oranlarında yüzde birin küçük bir bölümü kadar artırım yapması halinde bile parasal genişlemeye (QE) devam etmesini bekliyor.

Dalio, Salı günü LinkedIn’de yazdığı bir iletide, “25-50 baz puanlık bir sıkılaştırmayı büyük bir sıkılaştırma olarak görmüyoruz. 1936’da deneyimlenene yakın küçük bir sıkılaştırmanın görebiliriz. QE yolu ile önemli bir genişleme görülmesi öncesinde büyük bir hareket göreceğimizden şüpheliyiz” ifadelerini kullandı.

Dünya piyasaları, Çin büyümesinin zayıfladığı endişeleri ile sarsılırken, Fed 2006’dan bu yana ilk kez faiz artırımına hazırlanıyor. New York Fed Başkanı William C. Dudley Çarşamba günü piyasadaki çalkantının Fed’in faizi Eylül’de artırma ihtimalini zayıflattığını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)