BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarMilyarder yatırımcı servetini Bitcoin'e yatırdı----

Milyarder yatırımcı servetini Bitcoin'e yatırdı

Milyarder yatırımcı servetini Bitcoin'e yatırdı
11 Ocak 2022 - 13:28 www.finansgundem.com

Efsane isim bireysel yatırımcılara da bir tavsiye verdi

Milyarder yatırımcı Bill Miller, servetinin yüzde 50'sinin artık Bitcoin'de olduğunu açıkladı.

8 Ocak'ta yayımlanan röportajında Bitcoin'i, "finansal bir felakete karşı sigorta poliçesi" şeklinde değerlendirdiğini ifade eden Miller, kripto para birimini, altından daha güçlü bir yatırım aracı olarak gördüğünü söyledi.

Efsane isim, varlık yönetim firması Legg Mason'da 1991-2005 yıllarında geçirdiği sürede S&P 500 endeksinden daha iyi performans göstermesiyle adını duyurmuştu. Servetinin büyük kısmını 2008 krizinde kaybeden Miller, Amazon hisselerine ve Bitcoin'e yaptığı yatırımla toparlanmıştı.

72 yaşındaki yatırımcı ağustosta, geçmişte 200 ila 300 dolardan Bitcoin aldığını duyurmuştu.

Kendisinin büyük ölçüde bir tarafa yoğunlaşmış pozisyonuna rağmen Miller'ın ortalama yatırımcıya önerisi net varlıklarının sadece yüzde 1'ini Bitcoin'e koymaları:

Çeşitlendirme için portföyünüzün yüzde 1'ini Bitcoin’de tutarsanız kripto paranın değeri sıfır olsa bile, bence bunun ihtimali çok düşük ama elbette mümkün, yüzde 1'i kaybetmeyi her zaman göze alabilirsiniz.

(Independent Türkçe)

Bitcoin için anket: Dev banka adil fiyatı açıkladı!

 

ABD'de enflasyon artışı Bitcoin fiyatını 30 bin dolara düşürebilir

 

Kazakistan’daki kriz Bitcoin’i vurdu

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Coin man 11 Ocak 2022 14:41

    Bu demeçlerin hepsi sürüleri gütmek içindir. Bu sahte sanal paralar üzerinden Sağacak sürü kalmayınca coinleri yok etme operasyonları başlar. Zamanı gelince operasyonu yapıp önce alt coinlerin yazılımlımla siatemdw bir bir silinirse, ozaman görün cümbüşü. Bütün coinler tepe taklak olmaya başlar ve sonra aynı operasyonlar ‘üst coinlere’ devam edee. Bunu hacker lara yaptırırlar. Şimdilik karşılığı olmayan bu sahte paraları sürülere yedirip sürülerdeki devlet paralarını ceplerine dolduruyorlar.

  • baran11 Ocak 2022 20:21

    Çok doğru yazmışsın bu aşağıdaki kibirli ve zırcahil ahmaklar ile hiç uğraşmayın!  Bu yaşlı teke neden kripto aldığını aleme reklam ediyor!  Arkasından ben varım diye ahmak ergenlere cesaret veriyor. Gerçekte aldı mı sattı mı orası belli değil. 

  • finansal okur yazar11 Ocak 2022 18:35

    Cahil cahil yorum yazmayın, Kripto borsa şirketlerinin sermayesi senin ülkenin kini 3 e 5 e katlar. Buna izin vermezler.Ayrıca Face, Starlink vs bir sürü firma dijital yatırım yapıyorlar.Onu da geçtim El salvador gibi ülkeler bu yatırımlarla borçlarını kapatıyorlar.Git finansal okur yazarlık nedir öğren gel.He coin gibi coin alırsan görürsün zaten.

  • Tufan11 Ocak 2022 13:49

    Gelmiş 72 yaşına zaten bu saatten sonra 100 sene yaşamayacak çakal yarısınıda yatırır. 200 300 dolardan almış köşeyi dönmüş millete gaz veriyor.

  • Mucise Reis ;)11 Ocak 2022 13:41

    yaş gelmiş taa bilmem nereye, yatırsa ne olur? yatırmasa ne olur? :D 20-25 yaşlarında otomobıl koltugunba geçip, depoyu fulleyip o bar bu bar disko gezmedikten sonra +70 de gelecek par aile ne yapılabili ? o bakımdan yemesini içmesinide bileceksın :D apra bir gelir bir gider, anılar yaşadıklarına kar kalır :D bazı gençlere bakıyorum yaş 20- 22 200 tl 300 tl atıyor kenara. öğretenci felan ... neymiş okul gezilerine katılmıyor, partilerine gitmiyori eğlence aktivite gunu birlik gezi ören yerlere gıtmıyor. sohbetlerde borç al yıne gıt dıyorum :D nasıl olsa iş hayatın bir şekilde başlayacak, aşaıdğın kar kalsın ... bu yaşta ben olsam bende btc ve dallarına birazz aktarırdım, ya tutarsa :D ..düşünsecen altcoınler tutuyor yüzlerce proje yıl 2030.. bu btc nasıl etkılenır ? :D alttan beslenır sanal dunyanın altını gibi.