BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilyarder iş adamının arabasına el kondu----

Milyarder iş adamının arabasına el kondu

Milyarder iş adamının arabasına el kondu
14 Eylül 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

Mardan Palace'ın sahibinin oğlunun arabasına borçları nedeniyle haciz kondu

Mardan Palace’nın sahibi ünlü Azeri işadamı Telman İsmailov’un oğlu Sarkan İsmailov’a ait Rolls-Royce marka otomobile borcundan dolayı el konuldu.

Araç otelin açılışına katılan ve misafir olarak gelen sinema sanatçısı Monica Belluci ve dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın da aralarında bulunduğu birçok ünlü isme tahsis edilmişti.

Borçları nedeniyle 2015 yılında icradan satılan, Mardan Palace Otel’in ardından şimdi de Rolls-Royce marka otomobile icra yolu ile el konuldu.

465 bin lira alacağı karşılığı icra takibi başlatan bir tur şirketinin avukatı Ferda Perihan Savaşçı Antalya 4. İcra Müdürlüğü aracılığıyla önceki gün otele giderek icra işlemlerine başladı. Otelin parkında bulunan otomobil, memurlar aracılığı ile haczedilerek Antalya’da bir otoparka çekildi. Borç ödenmediği takdirde ünlüleri taşıyan Rolls-Royce açık artırma usulü ile icradan satılacak. Hürriyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)