BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriMilyar dolarlarını Bitcoin’e yatırdı----

Milyar dolarlarını Bitcoin’e yatırdı

Milyar dolarlarını Bitcoin’e yatırdı
21 Haziran 2021 - 10:32 www.finansgundem.com

Milyarder Steven Cohen, tüm nakit parasını kripto para birimlerine çevirdiğini ve kripto para birimlerine güvendiğini açıkladı!

Point72 Asset Management başkanı milyarder Steven Cohen, yaptığı açıklamada kripto piyasasına güvendiğini ve tüm varlıklarını kripto para birimlerine dönüştürdüğünü açıkladı.

Yaklaşık 14 milyar dolar değerinde varlıkları olan Cohen, Stray Reflections’ın yazarı ve kurucusu Jawad Mian ile bir röportaja katıldı ve kariyeri ve yatırım kararları sırasında nasıl düşündüğü hakkında birçok şeyden bahsetti.

Bununla birlikte, Bitcoin ve diğer dijital varlıklara dönüştürüldüğünü iddia ederek kripto para birimleri hakkındaki düşüncesi dikkati çekti.

Tamamen kriptoya döndüm. Öğrenmek için ödeme yapmanız gerekiyor. Başka yolu yok. İstediğin kadar konuşabilirsin ama oyuna girmelisin.

Milyarder için Bitcoin’in fiyatı bu günlerde önemli değil, sonuçta kimse varlığın ne zaman tekrar yükselmeye başlayacağını bilmiyor. Ama fiyat önemli değilse, önemli olan nedir?

Cohen için en ilginç olan, blok zincirinin yıkıcı teknolojisi ve geleneksel endüstrinin farklı yönlerini değiştirme potansiyeli.

Bitcoin fiyatını düşündüğümüzde, her zaman varlığa girmek için çok geç olduğunu düşünüyoruz, sonuçta “fiyat zaten çok yüksek”. Ancak New York Mets beyzbol takımının da sahibi olan Cohen böyle düşünmüyor, Bitcoin’e yatırım yapmak için çok erken olduğuna inanıyor.

MİLYARDERLERİN YENİ GÖZDESİ

Tabii ki Conhen, Bitcoin’e hala inanan tek milyarder değil ve kesinlikle şu anda onu satın alan tek kişi de değil, bu da küçük yatırımcılar için mevcut arzın azalmasına neden oluyor.

Cohen’in kripto para birimleri hakkındaki olumlu yorumları şaşırtıcı değil. Geçen ay Bloomberg, firmasının sektöre girmeye hazır olduğunu belirtmişti.

Şu anda ünlü yatırımcıların blockchain ve kripto para dünyasına net bir yaklaşımı yok. Ancak son açıklamalar geleceğin parlak olduğunu gösteriyor.

Birçok Wall Street ismi şimdiden kripto para dünyasına girdi. Geçen hafta, hedge fon efsanesi Paul Tudor Jones, varlıklarının yüzde beşini Bitcoin‘e yatırmak istediğini söyledi. Bir başka Wall Street figürü olan Stanley Druckenmiller, Ethereum‘un geleceğini sorgularken geçen ay önde gelen kripto para birimini “şiddetle” tavsiye etti.

Enflasyonda yükseliş beklentisi

Mevduat faizleri düşürüldü

Kripto paralarda düşüş devam ediyor

Bir 'saadet zinciri' vurgunu daha!

İngiliz banka kripto parayı yasaklıyor

Çin'de kripto para madenciliğine bir yasak daha!

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)