BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilliler İspanya'ya diş geçiremedi----

Milliler İspanya'ya diş geçiremedi

Milliler İspanya'ya diş geçiremedi
14 Ağustos 2014 - 23:48 www.finansgundem.com

​İspanya ile iki gün arayla bir kez daha karşılaşan Milliler, sahadan 70-63 mağlup ayrıldı

İspanya ile karşı karşıya gelen A Milli Basketbol Takımı, sahadan 70-63 yenik ayrıldı.

Milliler'in en skorer ismi maçı 10 sayıyla tamamlayan Barış Hersek oldu. Ömer Aşık, Cenk Akyol ve Cedi Osman 7'şer sayıyla oynarken, Kerem Gönlüm de 6 sayı üretti. İspanya'da 5 isim çift haneli sayılara ulaştı. Marc Gasol 16 sayı - 13 ribaundla etkili bir performans ortaya koyarken, Pau Gasol 13 sayı - 7 ribaund - 4 asist, Felipe Reyes 12 sayı ve Rudy Fernandez ile Juan Carlos Navarro da 10'ar sayıyla oynadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve Belçika ile oynanan hazırlık maçında aşil tendonu kopan Birkan Batuk da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda mücadeleyi izledi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında hücumda pozisyon üretmekte zorlanan Milliler, 4. dakikayı 10-2 geride geçti. Savunma kaynaklı sayılarla farkı kapatan A Milliler, çeyreğin sonlarında kenardan gelerek skora İspanyol oyuncuları savunamayınca fark açıldı. Çeyrek, Sinan Güler'in son saniye basketiyle 23-17 İspanya lehine sonuçlandı.

İkinci çeyreğe de etkili başlayan ve boyalı alanı iyi kullanan İspanya, Felipe Reyes'in etkili oyunuyla farkı çift hanelere taşıdı. Oyunun son bölümünde iyi savunma yaparak oyunu dengeleyen Milliler, farkı eritti ve soyunma odasına 8 sayılık farkla 39-31 geride gitti.

Üçüncü çeyreğe Barış Ermiş ve Sinan Güler'in sayılarıyla etkili başlayan Milliler, farkı 3 sayıya kadar indirdi. Navarro'nun iki üçlüğü, ardından da Pau Gasol'un basketleriyle kontrolü bir kez daha eline alan Matadorlar, final periyoduna 55-48 önde girdi.

Son 10 dakikaya Fernandez ve Serge Ibaka'nın basketleriyle başlayan İspanya, farkı 13 sayıya taşıdı. Cenk Akyol ve Emir Preldzic ile skor üreten Milliler, farkı tek hanelere düşürdü. 37. dakika geçilirken Cedi Osman ve Ender Arslan'ın üç sayılık basketleriyle farkı eriten Milliler, skoru 64-61'e getirdi. Kalan sürede Gasol kardeşler etkili oldu ve İspanya sahadan 70-63 galip ayrıldı.

Salı günü İspanya ile İspanya'da karşı karşıya gelen Milliler, sahadan 77-55 mağlup ayrılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)