BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilli Takım'da gerilim!----

Milli Takım'da gerilim!

Milli Takım'da gerilim!
28 Ekim 2013 - 19:37 www.finansgundem.com

Milli Takım hocası Terim, kampa gelen koordinatör Rüştü'yü otelden çıkarttırdı

A Milli Futbol Takımı'nın, Hollanda ile oynadığı maçtan önce yapılan kampta yaşanan olayın, FatihTerim ile Rüştü Reçber arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardığı öğrenildi.
Nuri'den Milli Takım değerlendirmesi
Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Milli takımlar genel koordinatörlüğüne atanan Rüştü Reçber'in, kamp yapılan otele gelmesine Terim'in tepki gösterdiği ifade edildi. Milli Takım hocasının, yardımcıları kanalıyla haber göndererek, Reçber'in otelden ayrılmasını talep ettiği bildirildi.
Rüştü Reçber'in, Terim'in isteğiyle otelden şaşkınlık içinde ayrıldığı, bu tavır yüzünden oldukça sinirlendiği ve üzüldüğü vurgulandı. Fatih Terim'in, eski milli oyuncusunu koordinatör olarak görmek istemediği, kendi belirleyeceği bir ismi bu göreve getireceği belirtildi.
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in krizin daha da büyümemesi için devreye girdiği ve Rüştü Reçber'e yeni bir görev tanımlaması yapacağı öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)