BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilli sporcu trafik kazası geçirdi ----

Milli sporcu trafik kazası geçirdi

Milli sporcu trafik kazası geçirdi
07 Ocak 2021 - 17:01 www.finansgundem.com

Kenan Sofuoğlu Pisti'nde kamp yapmak için İstanbul'dan Ankara'ya giden, aralarında milli motosikletçi Can Öncü'nün de bulunduğu kafileyi taşıyan minübüs Akyazı Gişe çıkışında kaza yaptı.

Kenan Sofuoğlu Pisti'nde kamp yapmak için İstanbul'dan Sakarya'ya giden, aralarında milli motosikletçi Can Öncü'nün de bulunduğu kafileyi taşıyan Minübüs Akyazı'da şerit değiştiren tırın dorsesine çarptı. Minübüste ağır hasar meydana gelirken milli sporcu Can Öncü yaralandı.

Alınan bilgilere göre, D-140 karayolunun Akyazı Gişeleri kesiminde meydana gelen kazada, antrenman için Kenan Sofuoğlu’nun pistine gitmekte olan Murathan U. idaresindeki 07 HSK 79 plakalı minibüs, iddiaya göre, aniden şerit değiştirerek manevra yapan Ali K. idaresindeki 47 AAP 431 plakalı tırın dorsesine çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ardından minübüste ağır hasar oluşurken, olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı sporcu Can Öncü ilk müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Satışlarda salgın düşüşü

 

Merkel'den Trump'a demokrasi dersi

 

Gökova susamı özel laboratuvarda donduruluyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)