BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMilli serbest dalışçı Fatma Uruk, Meksika’da şampiyon oldu ----

Milli serbest dalışçı Fatma Uruk, Meksika’da şampiyon oldu

Milli serbest dalışçı Fatma Uruk, Meksika’da şampiyon oldu
21 Eylül 2020 - 08:27 www.finansgundem.com

Dünya rekoru denemeleri için Meksika'da bulunan milli serbest dalışçı Uruk, uluslararası yarışmada hem Türkiye rekorunu 10 metre geliştirdi hem de altın madalya kazandı

Dünya rekoru denemesi için Meksika'da hazırlıklarını sürdüren ve korona virüs nedeniyle 6 aydır ülkede olan milli serbest dalışçı Fatma Uruk, burada düzenlenen uluslararası bir yarışmada 60 metreye dalarak hem altın madalya kazandı hem de Türkiye rekorunu 50 metreden 60 metreye çekti.

Meksika’da dünya rekoru denemesi için hazırlıklarını sürdüren milli serbest dalışçımız Fatma Uruk, hazırlık döneminde Meksika’da katıldığı bir uluslararası organizasyonda 60 metre dalarak Türkiye rekoru kırdı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı.

Daha önce 50 metre olan Türkiye rekorunu, yarışmada altın madalya elde edebilmek için 60 metreye çeken Fatma Uruk, kırdığı rekor sonrası yaptığı sıcağı sıcağına açıklamasında “60 metre derinlikten sanki hiç nefesimi tutmamışım, 20 metreden geliyormuşum gibi çıkmam dışında sorun yaşamadık! Hakemler biraz şoka girdi sadece, ben sakinleştirdim sorun yok” dedi.

Uruk, “Türkiye rekorumuz hayırlı olsun. Ülkece daha iyi dereceleri hak ediyoruz ve alacağız. Üstüne çalışıyorum” ifadelerini kullandı. (Sözcü - Skor)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)