BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Savunma Bakanı: Rusya'yı uyardık----

Milli Savunma Bakanı: Rusya'yı uyardık

Milli Savunma Bakanı: Rusya'yı uyardık
28 Şubat 2020 - 11:53 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı İdlib'de rejimin yaptığı hain saldırıyla alakalı konuştu. Akar Rusya'nın uyarılmasına rağmen saldırının devam ettiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İdlib'de Suriye rejiminin yaptığı saldırıyla alakalı yaptığı açıklamada Rusya'nın yapılan saldırıyla alakalı uyarılmasına rağmen saldırının durmadığını belirtti. 

Akar açıklamasında şunları söyledi:
"Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya Federasyonu’nun sahadaki yetkilileri ile koordine edilmesine rağmen bu saldırı gerçekleştirilmiş, ilk atışa müteakip bir kez daha uyarı yapılmasına rağmen maalesef saldırı devam etmiştir. Bu hava saldırıları sırasında ambulanslar dahi vurulmuştur. Ayrıca bu saldırı sırasında birliklerimizin etrafında hiçbir silahlı grubun da bulunmadığını burada belirtmek isterim. Hain saldırı sonrasında uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla derhal 200’den fazla rejim hedefi ağır şekilde ateş altına alınmıştır. Bu atışlar sonucunda 5 helikopter, 23 tank, 10 zırhlı araç, 23 çeşitli cins ve çapta top ve obüs, 5 mühimmat kamyonu, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 3 mühimmat deposu, 2 malzeme deposu, bir karargah binası ve 309 rejim askeri etkisiz hale getirilmiştir. Atışlarımız ve faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmektedir."

Şehitlere rahmet, kederli ailelerine, TSK'ya ve asil millete başsağlığı, yaralı personele acil şifa dileyen Akar, "Bugüne kadar şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Operasyonlarımız Mehmetçiğe ve bölgedeki mazlumlara uzanan kanlı eller kırılana kadar devam edecektir" diye konuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dot28 Şubat 2020 12:21

    Bundan sonra da aptal gibi ruslara asker yeri de bildirilmesin... lütfen yani, gelde beni vur demek değil de nedir, bu askerlerimizi de alenen ruslar vurmuştur.

  • tarik28 Şubat 2020 12:20

    Suriye deki tüm ruslar hedefimizde olmalı. Üsleri de dahil.... satılan tonlarca domatesle, turist diye gelen fahişelere bu ülkenin ihtiyacı yok...