BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Piyango 2016 çekilişi başladı----

Milli Piyango 2016 çekilişi başladı

Milli Piyango 2016 çekilişi başladı
31 Aralık 2015 - 20:03 www.finansgundem.com

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için büyük gün geldi. Türkiye'nin heyecanla beklediği Milli Piyango 2016 Yılbaşı Çekilişi başladı.

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi, Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki hizmet binası ile Sayıştayın Gölbaşı tesislerinde gerçekleştirilen gündüz bölümü çekilişlerinde, amorti ikramiyeleri hariç olmak üzere bin ve 5 bin lira ikramiye kazanan numaralar belirleniyor.

Milli Piyango Yılbaşı akşam çekilişi saat 8'de başlayacak. Büyük ikramiyenin çekilişi ise saat 24.00 itibariyle yapılacak olan 55 Milyon TL tutarındaki büyük ikramiyenin çekilişine, satılan bilete çıkana kadar devam edilecek.

Büyük ikramiyeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 500 milyon liralık biletin tamamına yakını tükendi. AA muhabirinin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, çekilişler, İdarenin Ankara Kızılay'da bulunan Genel Müdürlük hizmet binasında yarın yapılacak. Saat 20.00'den itibaren basın mensupları da buradaki çekilişlere katılarak ses ve görüntü alabilecek

Özel çekilişte, 55 milyon liralık büyük ikramiye, gece yarısı sahibini bulacak. Büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek.

Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin tümünün satılması halinde vatandaşa 289 milyon 465 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 55 milyon lirası büyük ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 5 milyon, 1 adet 3 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet 1 milyon lira olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)