BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze sınav açıklaması----

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze sınav açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze sınav açıklaması
28 Şubat 2021 - 17:46 www.finansgundem.com

Liselerde yüz yüze sınavlar konusunda açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek" dedi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde yüz yüze sınavlara ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Bakan Selçuk, sınavların 8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verileceğini açıkladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk şu mesajları verdi;

Eğer iller ve kategoriler belli olduğunda o zaman Milli Eğitim Bakanlığı takipte ama valilerimiz de kendi illeri ile ilgili tedbirleri alacaktır. Tüm iller için 2 mart geçerli ancak sağlık Bakanlığı’nın son 7 gün için ortaya çıkaracağı vaka sayıları hangi ile kaç vaka var bunların belirlenmesi ile diyelim ki çok yüksek riskli iller söz konusu valiliklerce o ilde 2 Mart’ta da açmayabilirler. Çünkü yerinde karar bunu gerektiriyor. Biz valilik olarak böyle bir tedbiri ön gördük diye bir karar alabilirler.

"7 GÜN İÇERİSİNDE ORTAYA ÇIKAN TABLOLAR İLAN EDİLDİKÇE AÇIKLAMALARINI YAPACAKLAR"
Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanmıştı, bu süreç içerisinde de valilerimiz kendi illeri ile ilgili 7 gün içerisinde ortaya çıkan tablolar ilan edildikçe açıklamalarını yapacaklar. Okul sınavları ile ilgili bu süreçte illeri bilgilendirmek için ortay koyduğumuz bazı açıklamalar ve genelgeler var. Kimi zamanda bu genelgelerin maddelerinin arasına bir yazı sıkıştırıp Milli Eğitim Bakanlığı söyle bir karar aldı diye yayılmasına çalışan kesimler var. Bunu bir şekilde yapıyorlar. Bu kez okul başarı puanının kaldırıldığına ilişkin bir madde eklenmiş başkaları tarafından, dolayısıyla asılsız bir haber. Okul başarı puanı ÖSYM ile ilgili bir konu. Milli Eğitim Bakanlığı ben bunu kaldırdım Yüksek Öğretime giriş böyle olacak demiyor. Ama onu oraya yerleştirip dağıtmaya çalışmışlar. 2 Mart gündeme gelince illerdeki sınavlarla ilgili bir tedbir almak gerekti.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: 1 günlük erteleme için özür dilerim

Yazın telafi eğitimi olacak mı? Selçuk açıkladı...

MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması

Riskli şehirler için yüz yüze eğitim açıklaması

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)