BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yeni müfredat açıklaması----

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yeni müfredat açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yeni müfredat açıklaması
23 Ekim 2018 - 15:00 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, esnek, modüler, daha az ders saati ve çeşidinin olduğu bir müfredat hazırlanacağını bildirdi.

'2023 Eğitim Vizyonu'nun detaylarını paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, esnek, modüler, daha az ders saati ve çeşidinin olduğu bir müfredat hazırlanacağını söyledi.

Selçuk, "Okul yöneticilerimizin yetki ve sorumluluklarını kısmen artırıyoruz. Önümüzdeki süreçte tüm yöneticilerimizin ehliyet ve liyakat temelli olması konusunda ülke çapında bir bakış açısını da paylaşmış olacağız." dedi.

"Okul mahalle spor kulüpleri" kurulacağını açıklayan Selçuk, şöyle konuştu: "Veriyi kullanmak politika geliştirirken bizim açımızdan son derece kritik. Bu yüzden de öğrenme analitiği platformu oluşturuyoruz." 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yabancı dil eğitiminin de yeniden yapılandırılacağını bildirdi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Velş23 Ekim 2018 22:15

    Gerçekten sınav stresi çocukları çok olumsuz etkiliyor. Küçücük yaşta stresle tanışıyorlar. Çocuklarda, velilerde mutsuz huzursuz. İnşallah en iyi olan neyse çocuklar için o yapılsın ve hiç değişmesin. İster istemez yarış atı gibi çocukları kullanmak zorunda kalıyoruz. Sonuç işsiz bir sürü üniversite mezunu genç.

  • Yorum23 Ekim 2018 19:10

    Artık öğrencileri şu kahrolası sınav stresinden kurtarın, gerçek anlamda ders başında ve okulda ödeve dayalı olmadan aynı zamanda yabancı dilin de ciddi bir şekilde öğretilebildiği bir eğitim sistemine geçmeniz en büyük dileğimizdir, Zira yabancı dil için özel okullara çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalıyoruz.. devlet okulu dururken çocuğumu yüksek rakamlar ödeyerek özel okula göndermek kanıma dokunuyor. Sınav baskısıyla çocuklara gereğinden fazla yükleniliyor ve bu da öğrencinin şevkini kırıp okuldan soğutuyor, çocuklara yeteri kadar oyun ve dinlenme inkanı verilmeli, ve hafta sonları kurs bahaneleriyle zamanları çalınmamalı, çocuklarımız bu saçma yarıştan kurtarılmalıdır.

  • Ordu23 Ekim 2018 15:26

    Liyakat mı? Öğretmenlik yapamayanlari müdür yardımcısı yapıp, bankamatik memur yapıyorsunuz

  • Coşkun23 Ekim 2018 15:11

    Bizim okul müdürü yetkisini kullanıp bütün okulun seçmeli derslerini kendisi belirledi, kuran okuma ve peygamberin hayatı gibi