BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMillas flamingolara yuva oldu----

Millas flamingolara yuva oldu

Millas flamingolara yuva oldu
14 Mart 2021 - 10:59 www.finansgundem.com

Besin kaynağı açısından zengin 380 hektarlık alanda, flamingoların yanı sıra 80'e yakın farklı kuş türü bulunuyor

Muğla'nın Milas ilçesinde Tuzla Sulak Alanı Doğal Tabiat Parkı, pembe beyaz görüntüsüyle dikkat çeken flamingoların yuvası oldu. Bodrum'a yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve göçmen kuşlar için önemli sulak alanlar arasında yer alan bölgede yaşayan flamingolar, güzellikleri ile ilgi çekiyor.
Göçmen kuşların önemli uğrak bölgesi olan koruma altındaki Tuzla Sulak Alanı Doğal Tabiat Parkı, pembe beyaz flamingolara ev sahipliği yapıyor. Rüzgardan daha az etkilenen sığ suları tercih eden flamingolar, yaşamaları için şartları uygun bölgeye yerleşirken, güzellikleri ve zerafetleriyle de görenlerin ilgisini çekiyor.

Pandemide inek kucaklamak popular hizmet oldu

Turizmin cenneti Bodrum'a yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve besin kaynağı açısından zengin 380 hektarlık alanda, flamingoların yanı sıra 80'e yakın farklı kuş türü bulunuyor. Flamingoların yanı sıra pelikan, su tavuğu, yeşilbaş, boz ördek, sakarca, sakarmeke ve kaz gibi kuş türlerinin yer aldığı bölge fotoğraf tutkunlarının da uğrak yeri. Fotoğraf ve doğa tutkunları, gökyüzünün yıldızları arasında yer alan kuş türlerini izleyerek fotoğraflamak için bölgeye akın ediyor.

Ardahan'da karga istilası

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)