BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilitanın kimliği saptandı!----

Militanın kimliği saptandı!

Militanın kimliği saptandı!
20 Mart 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Merkezi'ne düzenlenen saldırıda flaş gelişme

Ankara'da dün akşam AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na yönelik eş zamanlı saldırılarla ilgili soruşturmada önemli mesafe alındı. AK Parti Genel Merkezi'ne düzenlenen saldırıda lav silahını kullanan kişinin kimliği saptandı.
Başkentteki dün eş zamanlı saldırıların hemen ardından faillerin yakalanması için güvenlik güçleri alarma geçti. Söğütözü'ndeki AK Parti Genel Merkezi'ne saat 20.50 yapılan saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği, parktan atılan lav silahındaki parmak izinden saptandı.
Adı gizli tutulan, daha önce katıldığı olaylar nedeniyle polisin yakından bildiği DHKP- C militanının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.
AK Parti Genel Merkezi'ne yönelik saldırıda, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın makam odasının bulunduğu 7'nci kat isabet aldı, camlar kırıldı, duvarda delik açıldı. Bu sabah lavın isabet ettiği bölüm büyük bir bayrak asılarak kapatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)